ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλοι μαζί θα χαράξουμε το αύριο πιο φωτεινό, γεμάτο δράση κι ανθρωπιά. 

Συναυλία για την ενίσχυση

του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου του Δήμου μας

με τον Κρητικό ερμηνευτή Ηλία Παλιουδάκη

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013, ώρα 21.00 3η μαρίνα Γλυφάδας

Μια διαφορετική συναυλία με τον Κρητικό ερμηνευτή Ηλία Παλιουδάκη διοργανώνουν ο Δήμος Γλυφάδας και η Ένωση Κρητών Γλυφάδας « Η Κρήτη» την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013, στις 21.00 στην 3η μαρίνα Γλυφάδας.

Στόχος της συναυλίας είναι η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του έργου του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Αντί εισιτηρίου όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία θα πρέπει να φέρουν φάρμακα και τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν από το Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και αδυνατούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές ανάγκες.

Τα τρόφιμα και τα φάρμακα θα πρέπει να είναι σε ξεχωριστές σακούλες και θα συγκεντρώνονται την ίδια μέρα στην είσοδο του χώρου της συναυλίας.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης, ως γνήσιος λαϊκός κρητικός καλλιτέχνης, στηρίζει αφιλοκερδώς την προσπάθεια του Δήμου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου. Με το δοξάρι του «θα μας ταξιδέψει στην Κρήτη» αλλά και ερμηνεύοντας γνωστά και αγαπημένα μας τραγούδια με το δικό του ξεχωριστό τρόπο θα μας «ξεναγήσει στον όμορφο κόσμο της αγάπης, της μοναξιάς, της νοσταλγίας, του έρωτα…»

Σας περιμένουμε…

Όλοι μαζί θα χαράξουμε το αύριο πιο φωτεινό, γεμάτο δράση κι ανθρωπιά !

Επισυνάπτεται η αφίσα της συναυλίας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

afisa

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 1