ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ‘ΕΜΕΙΣ’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γλυφάδα, 12 Aπριλίου 2014

Την Τετάρτη στις 9 Απριλίου του 2014 η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘Εμείς’ υποδέχτηκε τα μέλη της με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στο νέο της γραφείο , στην οδό Επιδαύρου . Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική , ο μπουφές γεμάτος από εδέσματα μαγειρεμένα από τα μέλη της Ένωσης και η υποδοχή ήταν θερμή από την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο .

Σκοπός της συνάντησης ήταν να γνωρίσουν τα μέλη την έδρα της Ένωσης και το πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων κατά το έτος 2014-2015.

Η Πρόεδρος αφού καλοσώρισε τα παρευρισκόμενα μέλη αναφέρθηκε στον απολογισμό των πεπραγμένων και στο πρόγραμμα του 2014-2015 . Μίλησε για ην αλληλοβοήθεια που υπάρχει μεταξύ των μελών του σωματείου και τις αθόρυβες προσπάθειες που γίνονται για να ανακουφισθούν αδιάκριτα και καθημερινά κάποιες οικογένειες που έχουν απόλυτη ανάγκη στην πόλη μας.

Στη συνέχεια τόνισε ‘’Εμείς δεν ξεχωρίζουμε καμμία γυναίκα και καμμία οικογένεια, Εμείς γινόμαστε κάθε μέρα και πιο πολλές , Εμείς προσπαθούμε για την επιβίωση και την αξιοπρεπή διαβίωση των μελών μας , στο Εμείς η πολιτική πλατφόρμα είναι ότι είμαστε ενάντια στην φτωχοποίηση του ανθρώπου και της γυναίκας γιατί όσο πιο πολύ η γυναίκα βρίσκεται στο περιθώριο δεν υπάρχει ήλιος, δεν υπάρχει φως, δεν υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει συμπόνοια, δεν υπάρχει πολιτισμός ’’.

Τέλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κώστα Κόκκορη για την παραχώρηση του χώρου στα χορευτικά τμήματα της Ένωσης αλλά και άλλων συλλόγων και για το γραφείο που τώρα πλέον υπάρχει ένα σημείο αναφοράς και τα μέλη μπορούν να επισκέπτονται το σωματείο για κάθε είδους ζήτημα. Επίσης ευχαρίστησε τα μέλη χορηγούς της Ένωσης, ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Πόλης κ Καλλιόπη Ζαμπετονίδου , την Αντιδήμαρχο Διοικητικου και Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας και οι δύο μέλη της Ένωσης για τη συνεργασία τους με το σωματείο και την ανιδιοτελή προσφορά τους , την κ Αιμιλια Γιαννοπούλου υπεύθυνη των ιατρικών δομών του Δήμου, τον κ. Δημήτρη Βίγλα .ο οποίος ήταν παρών , και έχει συμπαρασταθεί από την πρώτη στιγμή στο σωματείο και βοήθησε για να γίνει αυτή η εκδήλωση , την μικροβιολόγο κ. Ξένια Στέφα ,μελος και χορηγός του σωματείου , η οποία συνεισφέρει εθελοντικά στην κοινωνική προσφορά , τον Πρόεδρο του συλλόγου ‘’ο Παρθενών’’ κ. Βασίλη Διαμαντή που παρευρισκόταν με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Παρθενώνα κ. Ελένη Κοντού και άλλα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου, από τον τοπικό τύπο την κ. Μαρία Τσικνάκη από το Τόλμη στα Νότια και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας.

Το Γραφείο Τύπου

kafes3 foto1 kafes5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


− 1 = τέσσερα