Γ. ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο κ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

Για μια ακόμη φορά η δημοτική παράταξη του κ. Φιλίππου χρησιμοποιεί την προσφιλή της τακτική, το ψέμα και τη συκοφαντία, για να εξυπηρετήσει μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει ψευδώς ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαρωνικού διώκει συγκεκριμένο υπάλληλο, γιατί δήθεν δεν της κάνει τα χατίρια.

Πρόκειται για ένα ακόμη χονδροειδέστατο ψέμα του κ. Φιλίππου, στην απελπισμένη προσπάθειά του να με συκοφαντήσει.

Δεν αποτελεί πρακτική μου να διώκω υπαλλήλους, ούτε φυσικά να διορίζω στο Δήμο συγγενικά μου πρόσωπα. Προτεραιότητά μου είναι η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό η αλήθεια είναι ότι ο υπάλληλος κλήθηκε από την υπηρεσία προσωπικού του Δήμου να στελεχώσει προσωρινά την ταμειακή υπηρεσία, στην οποία υπήρχε μεγάλος φόρτος εργασίας εξαιτίας του γεγονότος ότι δύο από τους μόνιμους υπαλλήλους που τη στελεχώνουν, απουσίαζαν από την εργασία τους με αναρρωτική άδεια.

Με δεδομένη την απουσία των δύο υπαλλήλων από την υπηρεσία (ένας εκ των οποίων παρεμπιπτόντως, κατά τη διάρκεια της αναρρωτικής του άδειας,  βρισκόταν στο εκλογικό περίπτερο του κ. Φιλίππου) και για να μην ταλαιπωρούνται οι δεκάδες πολίτες που προσέρχονται καθημερινά στην ταμειακή υπηρεσία για να εξυπηρετηθούν, αποφασίστηκε η ολιγοήμερη μετακίνηση του υπαλλήλου. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και μόνον.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δυστυχώς δεν προσήλθε ποτέ στην υπηρεσία, αν και εκλήθη αρμοδίως κι αυτό τον καθιστά έκθετο όχι μόνον απέναντι στην υπηρεσία του, αλλά και στους πολίτες, τους οποίους οφείλει να εξυπηρετεί.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια. Έχουμε έναν υπάλληλο που δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του, και έναν πρώην και υποψήφιο δήμαρχο, που επί της θητείας του το 2012 ο εν λόγω υπάλληλος από εργάτης ύδρευσης έγινε διοικητικός υπάλληλος και μάλιστα ως αρτιμελής… δηλαδή ΔΕΝ έχει προσληφθεί ως ΑΜΕΑ, όπως προκύπτει από τον ατομικό του φάκελο. Έχει ο κος αντιπεριφερειάρχης να απαντήσει κάτι σε αυτό;

Προφανώς ο κ. Φιλίππου βάζει τις πελατειακές του σχέσεις πάνω από το συμφέρον των δημοτών μας και από την νομιμότητα. Ίσως πιστεύει ακόμη ότι ο Δήμος είναι «προσωπικό μαγαζάκι» του. Θα αξιολογηθεί από τους πολίτες για τη συμπεριφορά και τα διαρκή κι επαναλαμβανόμενα ψέματά του. Κυριακή κοντή γιορτή.

Γιώργος Σωφρόνης

Δήμαρχος Σαρωνικού

αφήστε ένα σχόλιο


3 − ένα =