ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΑΓΟΡΙΑ – ΤΟ ΣΟΚ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της σύλληψης Αθηναίου δικηγόρου στη Σκύδρα για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Οπως έγινε γνωστό χθες, ο δικηγόρος συνελήφθη τυχαία όταν αντέδρασε σε έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί καθ’ οδόν. Οπως, όμως, αποκαλύπτεται σήμερα, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Εδώ και λίγες ημέρες η Αστυνομία αναζητούσε μια ξανθιά γυναίκα που κυκλοφορούσε στη Σκύδρα ημίγυμνη, επιδεικνύοντας το στήθος της σε ανήλικους. Και κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν πριν από τρεις ημέρες, την ώρα που «ψάρευε» ανήλικα αγόρια και νεαρούς.

Έχει υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία αύξησης στήθους και σε πλαστική στο πρόσωπο.

Η ξανθιά γυναίκα αντέδρασε στη σύλληψη, χαστούκισε και στη συνέχεια δάγκωσε τον αστυνομικό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι η ξανθιά ημίγυμνη γυναίκα ήταν ένας… 53χρονος Αθηναίος δικηγόρος, ο οποίος είχε υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία αύξησης στήθους και σε πλαστική στο πρόσωπο για να μοιάζει με γυναίκα. Το σοκ των αστυνομικών δεν περιγράφεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δικηγόρο με καταγωγή από τη Μαγνησία και μόνιμο κάτοικο Αθηνών, όπου και διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο. Οπως αποδείχθηκε, ο 53χρονος ταξίδευε συχνά στη Σκύδρα και τις γύρω περιοχές προκειμένου να «θρέφει» το πάθος του για τους άνδρες, χωρίς να κρύβει το… επιπλέον πάθος του για τα ανήλικα αγόρια, καθώς ένας 16χρονος τον αναγνώρισε ως τον άνθρωπο που είχε ασελγήσει σε βάρος του το περασμένο καλοκαίρι.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση του εδώ και καιρό και κατάφεραν να τον συλλάβουν ρίχνοντάς του… δόλωμα μόλις τον εντόπισαν να κινείται με το κίτρινο αυτοκίνητό του σε περιοχή της Σκύδρας.

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 5