Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ: ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ – ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΑΪ

Αίσθηση προκάλεσε μία φράση του Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος δήλωσε ότι με τον αγώνα που έκανε η κυβέρνηση πλέον δεν ψάχνουν οι άνθρωποι στα σκουπίδια για φαγητό.

«Πλέον δεν βλέπεις άνθρωπο, άνδρα, γυναίκα, παιδί, να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για το φαγητό του», είπε ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Ανάλογα τι ώρα βγαίνετε», παρατήρησε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Φλαμπουράρη να απαντάει: «Ο,τι ώρα κι αν βγαίνω. Από το πρωί είμαι στον δρόμο. Πλέον δεν βλέπεις αυτό που είχε επεκταθεί τρομακτικά την περίοδο του 2014».

πρόσωπο-της-χρονιάς1

Ακόμη, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να είναι ήσυχος, αποκλείοντας περικοπές μισθών και συντάξεων. «Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας», πρόσθεσε μάλιστα.

καδος

Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, ο υπουργός Επικρατείας αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και απέκλεισε τις εκλογές.

«Μην περιμένετε εκλογές. Δεν θα πάμε σε εκλογές. Ο λαός είναι σίγουρος ότι το 2018 θα βγούμε από την κρίση. Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ. Ο κόσμος συνεχίζει να μας στηρίζει. Μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει κρατάτε γερά», είπε.

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να νομοθετήσει μέτρα για μετά από το 2018. Αφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να στείλει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος νέα επιστολή στους θεσμούς τις επόμενες ημέρες, στην οποία- όπως ανέφερε ο κ. Φλαμπουράρης- θα περιγράφει τα μέτρα αν υπάρξει μείωση των εσόδων.

Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι ενδεχομένως ο κ. Τσακαλώτος να περιγράψει που θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης αλλά θα σημειώνει ότι «τα τελευταία δύο χρόνια σημειώθηκαν σημαντικά πλεονάσματα. Δεν ενεργοποιήθηκε ο κόφτης και αυτό θα συμβεί και τα επόμενα χρόνια».

 

αφήστε ένα σχόλιο


8 − = έξι