Γλυφάδα: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία την Τρίτη 08/03

Η καρδιά μας σφίγγεται από τις εικόνες που βλέπουμε και τις μαρτυρίες που ακούμε καθημερινά από την Ουκρανία.

Είναι μια σκοτεινή ώρα για την Ευρώπη. Είναι παράλληλα η ώρα της συμπαράστασης στον σκληρά δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.
Η ώρα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.
Αναζητήσαμε τον πιο πρόσφορο τρόπο για να στείλουμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι το εγχείρημα αυτό θα γίνει έγκαιρα, συντονισμένα και σωστά.
Γι’ αυτό και σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» – που για μια ακόμα φορά με τον πρόεδρό του Ιωάννη Σπανολιό βγαίνει μπροστά σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές – και κατόπιν επικοινωνίας με την πρεσβεία της Ουκρανίας, προχωράμε οργανωμένα στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και στη συνέχεια στην στοχευμένη αποστολή τους.
Σας καλούμε όλους την προσεχή Τρίτη 8 Μαρτίου, από τις 09:00 ως τις 20:00, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15, στο ισόγειο).
Στην πρωτοβουλία αυτή, που θα γίνει σε δέκα Δήμους συνολικά, συμμετέχουν και η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.
Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα:
Κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές και γάλατα, φαρμακευτικό υλικό, όπως: αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, αντισηπτικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλάστ, παυσίπονα, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες.

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + 5 =