Γιώργος Παπανικολάου: Κατάφερε τα Χριστούγεννα στην Γλυφάδα να είναι μια αξέχαστη εμπειρία!

Αυτή τη φορά ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου βάλθηκε να αφήσει τους Γλυφαδιώτες αλλά και τους επισκέπτες της πόλης με το στόμα ανοιχτό.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι όλος αυτός ο εντυπωσιακός στολισμός είναι πραγματικά μαγευτικός που χτυπάει κέντρο στην ψυχολογία του επισκέπτη. Ο στολισμός από άκρου εις άκρον καλύπτει όλη την πόλη που δείχνει να έχει ντυθεί με τα καλά της. Γιορτινά σκηνικά, ατέλειωτα στολίδια, εκατομμύρια λαμπιόνια αλλάζουν την ψυχολογία μας και γινόμαστε όλοι μας παιδιά. Ένα παραμυθένιο σκηνικό που όμοιο του δεν υπάρχει μιας και ο Γιώργος Παπανικολάου δημιούργησε για μια ακόμη φορά μια φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που θα συζητηθεί.

Στην μαγευτική εικόνα θα πρέπει να προστεθεί ένα ακόμη άρωμα παραμυθιού. Το μυστικό τούνελ στο δρόμο των Ποιητών, μια πύλη που σε οδηγεί σε άλλη διάσταση, σε έναν κόσμο μαγικό, παραμυθένιο. Και φυσικά και φέτος τα Χριστούγεννα η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο αφού ακολουθεί στις 16-12 η Κόκκινη νύχτα κι αμέσως μετά 17-12 η Κόκκινη Κυριακή που έχουν πια καθιερωθεί και προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες. Πρωτεργάτης σε όλη αυτή τη μεγαλειώδη λάμψη της πόλης ο ακούραστος δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου που όχι μόνον έχει το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας αλλά κάθε χρόνο επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η Γλυφάδα φωταγωγημένη εντυπωσιακά με τα μαγαζιά στολισμένα, δίνει μια φαντασμαγορική και εορταστική όψη. Ένα σκηνικό μοναδικό που χαίρεται ο επισκέπτης ενώ δεν λείπουν οι εορταστικές εκδηλώσεις και τα  διάφορα χάπενινγκ.

Η μαγεία και η γοητεία αυτής της πανέμορφης Γλυφάδας είναι αποκλειστικά έργο του δημάρχου της Γιώργου Παπανικολάου που αυτή τη φορά με αυτό τον παραμυθένιο, γιορτινό στολισμό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ένα σκηνικό που θα αντικρίσετε και θα είναι αληθινά κάτι το μοναδικό.

αφήστε ένα σχόλιο


× ένα = 4