ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ!!

Είδα το δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη του π. Δημάρχου Κώστα Κόκκορη και πραγματικά εξεπλάγην γιατί διακρίνω μια θρασύτητα αλλά και μια μικρότητα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει κι αυτό με όλο το σεβασμό γιατί ο κ. Κόκκορης  απέτυχε εμφανώς εκεί που πέτυχε ο Γιώργος Παπανικολάου και γι αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Κόκκορης  αναφέρει μια σειρά από ονόματα Δημάρχων οι οποίοι ήθελαν να φτιάξουν ένα  Νέο Κοιμητήριο γνωρίζοντας σαφώς το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η πόλη. Εδώ ας πούμε ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε με τον κ, Κόκκορη για την καλή τους θέληση, άλλο όμως η καλή πρόθεση κι άλλο η πραγματοποίηση ενός τεράστιου έργου που εδώ και 40 χρόνια έδινε την εντύπωση ότι στην Γλυφάδα επικρατούσαν συνθήκες Μεσαίωνα. Ο κ. Κόκκορης αποπειράθηκε να κάνει ένα Νέο Κοιμήτηριο με λάθος όμως τρόπο γι αυτό και η πολιτεία το έκρινε παράνομο και κατεδαφιστέο.

Και επειδή μιλάει για μικροψυχία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, εγώ θα σταθώ στην μεγαλοψυχία του Γλυφαδιώτη που πλήρωνε τα πρόστιμα από τους λάθος χειρισμούς της δικής του διοίκησης. Μην λέμε λοιπόν ότι θέλουμε για να κάνουμε αντιπολίτευση. Ξεκάθαρα πράγματα, ότι δεν μπόρεσαν όλοι οι άλλοι το κατόρθωσε με το πείσμα και την επιμονή και την ευφυΐα του ο σημερινός Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου που εκ των πραγμάτων  αποδεικνύεται ο Αξιότερος όλων  και νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό.

Ο Κώστας Κόκκορης έχει ανοιχτό μυαλό και πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να λέει τέτοια πράγματα γιατί εκτίθεται, άλλωστε δεν πρέπει να λέει ότι στάθηκε στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής αφού ποτέ δεν ψήφισε τίποτα που να αφορούσε το Νέο Κοιμητήριο . Έχω την άποψη ότι ο κ. Κόκκορης θα έπρεπε να αφήσει πίσω του τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να δώσει γιατί όχι συγχαρητήρια στον Γιώργο Παπανικολάου που κατόρθωσε να κάνει πράξη ότι αυτός προσπάθησε αλλά δεν το πέτυχε. Πως να το κάνουμε το άστρο του Γιώργου Παπανικολάου λάμπει, κι άλλωστε ή τελευταία κατοικία του κάθε συμπολίτη μας δεν ενδείκνυται για κορώνες και αντιπολίτευση, αλλά για σεβασμό και αξιοπρέπεια..

αφήστε ένα σχόλιο


− 1 = ένα