ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ «ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό παρέδωσε σήμερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΙ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ».

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από τον Ιερό Ναό της Γλυφάδας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο κ. Γιώργος Παπανικολάου είχε μια ζεστή και ανθρώπινη συνομιλία με τους εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και των εθελοντών του Κοινωνικού Φαρμακείου της Γλυφάδας, καθώς και με τους κατοίκους της πόλης οι οποίοι έσπευσαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και αφού εξήρε το έργο των εθελοντών, δήλωσε ότι «όλοι μας οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία».

Παράλληλα υπογράμμισε: «Θαυμάζω την προσπάθεια και τον αγώνα αυτών των ανθρώπων και πρέπει να παλεύουμε για το καλύτερο».

Σημειώνεται ότι μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Εθελοντών Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης Γλυφάδας κ.Στέλιος Θεοδοσόπουλος.

FOTOFTIAGMENES FOTOFTIAGMENES2

foto 22 foto 16 foto 25 foto 19

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 8 = πενήντα έξι