ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ Η ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ “ΜΑΚΑΡΙΑ ΟΔΟ” ???

Το μηδενικό όπως λέγεται έργο της δημοτικής αρχής του Γιώργου Παπανικολάου,και ή ανέδοξες μεγαλόστομες υποσχέσεις έχουν προκαλέσει μπαράζ δημοσιευμάτων αλλά και την θύελλα αντιδράσεων των ανθρώπων του τοπικού τύπου που μιλούν για την ανάρμοστη εις βάρος τους συμπεριφορά του δημάρχου που για ψήλου πήδημα τους στέλνει στα δικαστήρια.

Με αφορμή τα όσα λέγονται για τον αυταρχισμό του δημάρχου  Γιώργο Παπανικολάου, για μια ακόμη φορά επιμένω να λέω ότι ο δήμαρχος θα πρέπει να καλέσει όλους τους ανθρώπους του τοπικού τύπου να κάτσει στο ίδιο τραπέζι να συνομιλήσει, να  ανταλλάξει απόψεις, να ακούσει τα προβλήματα όλων ακόμα και αυτών που δεν τον στήριξαν προεκλογικά και χωρίς ρεβανσισμούς, εγωισμούς και αντιδικίες να βοηθήσει όσο είναι δυνατόν για την σωτηρία αλλά και την αναβάθμιση του τοπικού τύπου.

Είναι πλέον γνωστό τοις πάσι ότι μεταξύ του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, των εκδοτών και των δημοσιογράφων που δεν τον στήριξαν προεκλογικά, έχει ξεσπάσει μια  ανελέητη άγρια κόντρα,  με αποτέλεσμα να υπάρχει από μέρους του δημάρχου μια προσπάθεια επιχείρησης φίμωσης του τύπου με τις συχνές προσφυγές στην δικαιοσύνη.  Όλα δείχνουν πως τείνει να γίνει μόδα η αυτόφωρη διαδικασία για τους εκδότες και τους δημοσιογράφους  αφού καθίσταται μια προσφιλής συνήθεια από τους “θιγέντες” και εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ανεξάρτητα αν ο κ. Παπανικολάου έχει δίκιο ή όχι, τέτοιες ενέργειες που σύρουν εκδότες και δημοσιογράφους στο αυτόφωρο είναι κατακριτέες από τους πολίτες που βλέπουν να επιστρέφουμε σε εποχές αλήστου μνήμης.

Οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα πρέπει να είναι έτοιμοι να δεχτούν και την δημόσια κριτική όταν χρειάζεται. Όπως δημόσια κριτική και δημόσιο έλεγχο υφιστάμεθα όλοι οι εκδότες και οι δημοσιογράφοι για την δουλειά που κάνουμε.

Άποψη μου είναι ότι ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου θα πρέπει  να κάνει όσα δεν έκαναν τόσα χρόνια οι άλλοι δημοτικοί άρχοντες, να βγει ένα βήμα μπροστά, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να δείξει λεβεντιά και αμεροληψία προς όλους, ότι δεν διακατέχεται από το πάθος του ρεβανσισμού και της εκδίκησης και να τους καλέσει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν. Οι πληροφορίες μας λένε ότι κάποιοι κακεντρεχείς “δοσίλογοι”,  σημερινοί του “φίλοι” υποστηρικτές και παλαμάκια που κόβουν φλέβες για πάρτη του, (ενώ προεκλογικά τον έθαβαν) τον συμβουλεύουν να κρατήσει αρνητική στάση απέναντι στους εκδότες και τους δημοσιογράφους που δεν τον στήριξαν.

Εμείς θεωρούμε ότι ο  Γιώργος Παπανικολάου είναι ευφυής, ξέρει ότι το γινάτι βγάζει μάτι, κι αν δεν θέλει να βρεθεί στη θέση των προκατόχων του και να κατηγορηθεί  για αυταρχισμό και εμπάθεια με τα γνωστά αποτελέσματα, πολύ γρήγορα πρέπει να βάλει ένα τέλος σε έναν πόλεμο που μόνο απώλειες και θύματα θα φέρει.

Ευελπιστούμε ότι έχει το τσαγανό και τα άντερα να το κάνει.

Ίδωμεν

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + 3 =