Γιος Έλληνα εφοπλιστή ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ένας 25χρονος

O 19χρονος γιος Έλληνα εφοπλιστή ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, όπου ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του. Το περιστατικό συνέβη στις 17 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Εκάλης.

Σύμφωνα με το MEGA το όχημα του 19χρονου φέρεται να παραβίασε το στοπ και να έπεσε πάνω στο μηχανάκι που οδηγούσε ο 25χρονος.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως 19χρονος φοιτητής, γιος του εφοπλιστή, μετά το τροχαίο σταμάτησε και κάλεσε την Τροχαία και όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ελήφθη αίμα από τον οδηγό, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ουσίες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αυτόφωρο.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξιος Καλπούζος, «οι γονείς του άτυχου νέου είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση συντετριμμένοι και η ψυχική τους φόρτιση είναι πολύ μεγάλη». Πρόσθεσε δε, για τον 25χρονο ότι «απολύθηκε από τον στρατό προσφάτως, είχε μια μακροχρόνια σχέση και ήθελε να προχωρήσει στη ζωή του».

Κάμερα «κλειδί»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου 25χρονου, κάμερα σε ταξί που ακολουθούσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, έχει καταγράψει καρέ – καρέ το τροχαίο.

Την ίδια ώρα, οι άνδρες της Τροχαίας ελέγχουν και το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος από τις βίλες της περιοχής και πλέον η οικογένεια του 25χρονου αναμένει την ολοκλήρωση της δικογραφίας, προκειμένου να προχωρήσει στα προβλεπόμενα.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

αφήστε ένα σχόλιο


9 + = έντεκα