ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ… ΠIΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

Για  μια ακόμη φορά ο ευρωπαϊστής δήμαρχος  Γλυφάδας  Γιωργάκης Παπανικολάου, λειτουργεί ρεβανσιστικά,  με συνέπεια το γραφείο τύπου του Δήμου να στέλνει επιλεκτικά τα δελτία τύπου στους “δικούς” του διαδικτυακούς και μόνο χώρους ενημέρωσης.

Δυστυχώς εμείς μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τις δράσεις του Δήμου, ώστε να μπορούμε έγκαιρα και  έγκυρα να πληροφορούμε με την σειρά μας τους πολίτες.

Αυτό συνέβη και πρόσφατα με την  επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Β. Κικκίλια, όπως  και με όλες τις δραστηριότητες του Δήμου.

Δυστυχώς ο  Γιωργάκης Παπανικολάου, ένα μόνο μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων του ως δήμαρχος της Γλυφάδας,  δείχνει πλέον  ξεκάθαρα ότι ήρθε ως κατακτητής και η  συμπεριφορά  του φανερώνει  πτυχές του  χαρακτήρα του,  για το πώς σκέπτεται να διοικήσει τον Δήμο  που  μας γυρίζουν  πολλά χρόνια πίσω. Βέβαια δεν θα μπορούσες  να περιμένεις κάτι άλλο  από τον Γιωργάκη Παπανικολάου αφού η πολιτική του σταδιοδρομία μέχρι σήμερα δεν έχει τίποτα να επιδείξει,  παρά μόνο πολιτικές ίντριγκες και αντεκδικήσεις.

Δυστυχώς πίσω από το παραπλανητικό ταπεινό  χαμόγελο του Γιωργάκη Παπανικολάου  κρύβεται  ο θυμός, το μίσος και η εκδίκηση,  μικρότητες τις οποίες δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει ένα νέος άνθρωπος σαν του  λόγου του.

Ο καλοπληρωμένος πρώην ευρωβουλευτής και νυν δήμαρχος Γιωργάκης Παπανικολάου, προφανώς ζαλισμένος από το μεθύσι του 62%, δείχνει από πολύ νωρίς ότι  έχει καβαλήσει το καλάμι της αλαζονείας,  λειτουργεί  δεσποτικά και  καταφεύγει σε μικρότητες που μόνο πανικό δείχνουν, προφανώς γιατί δεν τον στηρίξαμε προεκλογικά .

Για τους λόγος αυτούς  όσο ο Γιωργάκης Παπανικολάου δεν προσγειώνεται στην πραγματικότητα και επιμένει να μην σέβεται τους θεσμούς,  παρεμποδίζοντας μας από την άμεση πληροφόρηση του γραφείου τύπου του Δήμου, δεν θα πάψουμε να τον καταγγέλλουμε στον Γλυφαδιώτικο λαό για ρεβανσισμό και εμπάθεια.

Πόσο τυχαίο είναι άραγε, ότι πολλοί από αυτούς που τον πίστεψαν  έχουν αρχίσει και αισθάνονται απογοητευμένοι;

Το να λειτουργείς ετσιθελικά και με τσαμπουκά για εκφοβισμό,  παρακωλύοντας  την επαγγελματική δραστηριότητα κάποιου που δεν σε στήριξε προεκλογικά, δεν σε κάνει δήμαρχο αλλά σατράπη κι ο Γιωργάκης Παπανικολάου δυστυχώς δείχνει από πολύ νωρίς  τον δρόμο που θα ακολουθήσει.

Το παραμύθι του ταπεινού καλού παιδιού με το χαμόγελο στα χείλη,  το τζινάκι τα γαρύφαλλα  και τις γλαδιόλες  που θα φέρει νέα ήθη στην πόλη, πάει περίπατο. Ο Γιωργάκης τώρα φανερώνει  το αληθινό του πρόσωπο.  Γιατί η αλήθεια δεν κρύβεται…

 

αφήστε ένα σχόλιο


− τρία = 4