ΓΙΑΝΝΗ μ, «ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ» 

  Τουλάχιστον μια 10ετία φωνάζω ότι οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι ταΐζουν και συντηρούν την κίτρινη δημοσιογρα φία, κοινώς την δημοσιογραφία του κώλου εδώ στη Γλυφάδα, κι αυτό γιατί κατά καιρούς τους είναι χρήσιμοι και εξυπηρετούνται από δαύτους για να «χτίσουν» με λάσπη τον αντίπαλο, μέχρις εσχάτων. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι στο σύνολο τους οι δήμαρχοι που πέρασαν απ’ αυτήν την  πόλη, έχουν δεχθεί ανήθικη κριτική από τον συγκεκριμένο εκβιαστή, λαθροεκδότη και ψευτοδημοσιογράφο και όλοι τον έχουν μηνύσει. Δημοτικοί σύμβουλοι της Γλυφάδας έχουν κατά καιρούς λουστεί με τόνους λάσπης, έχουν διασυρθεί και γελοιοποιηθεί από τον συγκεκριμένο, εκ των οποίων οι περισσότεροι του έχουν κάνει αγωγές και μηνύσεις. Παρά ταύτα κάποια λαμόγια απ’ αυτούς συνεργάζονται μαζί του γιατί έτσι το επιβάλλουν οι καταστάσεις.

Ερώτηση: Για του λόγου το αληθές, υπάρχει έστω ένας δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος που να μπορεί να διαψεύσει τα όσα λέω?

Έστω ένας? 

Η σκληρή κριτική είναι ωφέλιμη και πρέπει να γίνεται, καθώς και η σάτιρα την οποία χρόνια ακολουθώ στα γραπτά μου είναι επιτρεπτή. Αυτό όμως που δεν είναι επιτρεπτό, είναι ο διασυρμός, ο εξευτελισμός και η διαπόμπευση του ατόμου από κάποιον δημοσιοκάφρο, πόσο δε όταν δεν υπάρχουν στοιχεία.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι στην Γλυφάδα γνωρίζετε σε ποιο λαμόγιο αναφέρομαι (χρησιμοποιώ ακριβώς την ετικέτα που του έχουν κολλήσει), γι αυτό ας γνωστοποιήσουν στον «παντελονάτο» Γιάννη Τζούβελη, ο οποίος, «πρωτάρης» στα δημοτικά δρώμενα δεν γνωρίζει ούτε κατ ‘όψιν για ποιον «κύριο» μιλάω, «Άμα τη εμφανίσει του κοινού συκοφάντη, να κόψει πέρα» που λεν και στο χωριό του, για να μην πουν οι κακές γλώσσες ότι είναι ένας εξ αυτών που τον συντηρούν και τον ταΐζουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να ξέρει ο Γιάννης,  η μεγαθυμία είναι ότι χειρότερο.

Ο Γιάννης, ξέρει ότι είναι «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα». Άλλωστε πριν κάποιους μήνες,  εισέπραξε την χλέμπα και τον εξευτελισμό από τον διαδικτυακό κανιβαλισμό κάποιων ψευτοπροφιλάκηδων που τον έκαναν ρόμπα. Προσοχή λοιπόν μην γίνει καμιά στραβή και πέσει πάνω στον λιγδιάρη, παρεκτός βέβαια αν τα «βρήκανε» και μετά τα μπινελίκια και τα ξεφτιλίκια, αρχίσουν τα λιβανίσματα, τα ευχολόγια και οι μεταξύ τους συνεργασίες. Με τον Γιάννη ποτέ δεν ξέρεις!!  

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − = 3