ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ Η «ευφυΐα» του ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΟΥ

Εντελώς τυχαία μόλις χθες πληροφορήθηκα ότι κατά την προεκλογική περίοδο ο  Γιάννης Τζούβελης έψαχνε ταχαμου μανιωδώς την διεύθυνση κατοικίας μου. Προφανώς αστειεύεται ή είναι τόσο βλάκας αν και πρώην αστυνομικός  που δεν ήξερε πως αν ήθελε πράγματι να με βρει κι όχι να με εκφοβίσει (τα στοιχεία μου είναι γνωστά)  θα μπορούσε κάλλιστα να μου υποβάλλει μια μήνυση ή ακόμα και να με καλέσει κάποιος αν ήθελε στο τηλ το οποίο είναι γνωστό?

Δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ μαζί του αλλά επειδή έχω μάθει να δίνω απαντήσεις  θα υπενθυμίσω στον άνθρωπο με την μνήμη χρυσόψαρου ότι εγώ ποτέ δεν γράφω δημοσιογραφικές π@παριές αν δεν έχω  τεκμηριωμένα στοιχεία κι αν δεν μπορώ να τα αποδείξω. Τι ενόχλησε  λοιπόν τον  άρχοντα των σκουπιδιών Γιάννη  Τζούβελη ώστε θυμήθηκε τις «ένδοξες»  μέρες του στο σώμα της τότε αστυνομίας και πλάκωσε τις δήθεν αναζητήσεις? Τον ενόχλησαν τα παλιά δημοσιεύματα  του άλλοτε ορκισμένου εχθρού του σημερινού κολλητού που τα έβγαλα στη φόρα? Τον ενόχλησε το μεγάλο σκάνδαλο που έγινε επί των ημερών του όταν ήταν αντιδήμαρχος στην καθαριότητα που είχε σαν συνέπεια να ζημιώσει το δήμο με το εξωφρενικό ποσό 1.350.000€? Η μήπως με έψαχνε να αποκαταστήσω την φήμη του για τα όσα διαδραματίστηκαν όταν διετέλεσε πρόεδρος στη ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Γλυφάδας  οικειοποιούμενος παράνομα τον εξοπλισμό από δωρεές επιφανών φίλων της ΝΔ?

Τι απ’ όλα?

Αχάριστος  γαρ, ξεχνάει ότι πολλάκις στο παρελθόν έχει ασχοληθεί ο τοπικός τύπος και όχι μόνο με επιβαρυντικά δημοσιεύματα και σχόλια εναντίον του όταν ο υποφαινόμενος  εκκαλείτο πάντα  να κάνει χρέη πλυντηρίου.

Τον Γιάννη Τζούβελη τον οποίο γνωρίζω γύρω στα 30 χρόνια τον θεωρώ πολιτικά κουτοπόνηρο και εγκεφαλικά παντελώς ακατοίκητο, αρκεί μόνο να του θυμίσω ότι ο ίδιος με κάλεσε στο γραφείο του και μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο Δ.Σ παλιός εκδότης τοπικής εφημερίδας και πρόσφατα διαχειριστής ιστοσελίδας , μαζί με τον γκουρού της δημοσιοκαφρίλας  Η.Ζ άλλοτε ορκισμένο εχθρό του, σημερινό κολλητάρι του, τον είχαν εξευτελίσει στην Γλυφάδα και μου ζήτησε να τον βοηθήσω. Μάλιστα επικαλέστηκε ότι μπορεί να βρει και να κλείσει τα μπορντέλα που διαχειρίζονται έτσι ακριβώς εκφράστηκε μέσω του ηλεκτρονικού εγκλήματος  και της φιλίας  που είχε με γνωστό υψηλότατο  στέλεχος στην υπηρεσία, τον οποίο κάλεσε στο τηλ. και μιλούσε μπροστά μου χωρίς βέβαια να γνωρίζω αν πράγματι μιλούσε με κάποιον ή προσποιούταν  ή αν μιλούσε με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Κλείνοντας το τηλ με παρότρυνε να βγάλω την υπόθεση των παιδιών του Η.Ζ στη φόρα με το αζημίωτο κάτι που φυσικά αρνήθηκα κατηγορηματικά. Για ποιο λόγο λοιπόν με έψαχνε?  Και γιατί αν κάπου είπα ψέματα και τον εξέθεσα δεν το λέει δημόσια αλλά καταφεύγει στους γνωστούς εκφοβισμούς? Γιατί δεν έπραξε το ίδιο που έπραξε με την  zougla.gr το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010  αν πράγματι υπήρχε κάτι μεμπτό από μέρους μου?

Το γνωστό τροπάρι, όταν τους αγγίζεις  επικαλούνται την συκοφαντία, και απειλούν με μηνύσεις και  αγωγές για να σου κλείσουν το στόμα. Όσον αφορά τον Γιάννη Τζούβελη από την κουτοπονηριά του έφαγε το κεφάλι του και ως διάνοια που είναι προτίμησε ο πολιτικά ακατοίκητος να παριστάνει την φιλιππινέζα του Γιάχου.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × = 64