ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗ: «ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΣ …».

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ, ΣΤΙΣ 12-09-2013, ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Α΄ΜΟΝ. ΠΛΗΜ. ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΒΛΑΒΗ,

(ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΟΥ κ. Αλέξη Κούγια – ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ), ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ …, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ: «ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΣ …».

ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΜΗΝΥΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΩ ΝΑ «ΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΗ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΕ Ο κ. ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΠΛΗΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΠΕΙΘΑΕΧΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ). ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

2) ΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ-ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ Γ΄ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΛΑΝΔΡΑΚΗ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ; ; ; ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, (μπροστά στο φέρετρο). ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ. «ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ …ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΟΣΟΝΟΠΩ, … ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ».

 

ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΙΔΕΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΛΗΨΗ 21-09-2013

dhmarxreio

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 + = έντεκα