«ΒΡΑΧΟΣ» Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ (Video)

Την πρόθεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να παραμείνουν στην κυβέρνηση μέχρι τέλους, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ.

 

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας προέβλεψε ότι μέχρι τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ δεν θα έχουν προχωρήσει τόσο οι διαπραγματεύσεις και οι αλλαγές στο σύνταγμα των Σκοπίων, έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει λύση.

 

Κάναμε μία έντιμη συμφωνία και θα την τιμήσουμε μέχρι τέλους, τόνισε ο Πάνος Καμμένος, δείχνοντας αποφασισμένος να παραμείνει στην κυβέρνηση παρά τους τριγμούς που προκαλούν οι διαφωνίες για το Σκοπιανό.

 

Θεωρούμε ότι οι εξελίξεις στην οικονομία, η έξοδος από το μνημόνιο, οι υποθέσεις της κάθαρσης και της διαπλοκής, προχωρούν με καλούς ρυθμούς και εκτιμούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ελληνικός λαός θα γευτεί τους καρπούς αυτής της συνεργασίας, συμπλήρωσε.

 

Σχετικά με το Σκοπιανό, υπογράμμισε ότι οι θέσεις των ΑΝΕΛ είναι απόλυτα ξεκάθαρες και αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

«Όσον αφορά τα άλλα κόμματα νομίζω ότι οι θέσεις τους είναι ξεκάθαρες», είπε ο Πάνος Καμμένος.

 

«Το συλλαλητήριο είναι μία έκφραση του ελληνικού λαού που βοηθάει και τις διαπραγματεύσεις, δείχνει δηλαδή ότι ο ελληνικός λαός εκφράζει μία εθνική θέση. Τα συλλαλητήρια δεν τα διοργανώνουν τα κόμματα αλλά οι Έλληνες πολίτες. Οι ανεξάρτητοι πολίτες ως ανεξάρτητοι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν. Ο ίδιος αν και είπε ότι θα βρίσκεται εκτός Ελλάδος εκείνη την ημέρα, ξεκαθάρισε πως «εάν ήταν εδώ» θα πήγαινε όπως θα πάνε και μέλη της οικογένειάς του.

 

Δεν πιστεύω ότι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ θα έχουν προχωρήσει τόσο οι διαπραγματεύσεις, ότι θα έχουν γίνει δηλαδή οι αλλαγές στο σύνταγμα των Σκοπίων.

 

Θα πρέπει να κάνουν αυτό που έκανε η Αγγλία για την είσοδο της στην Ευρωπαϊκής Ένωσης, που άλλαξε το Μεγάλη Βρετανία σε Ηνωμένο Βασίλειο. Τα Σκόπια επιθυμούν να μείνουν ανεξάρτητο κράτος, δεν έχουν λόγο να επιμένουν σε μία ονομασία που χρησιμοποιούν τα τελευταία 70 χρόνια. Η συνταγματική κατοχύρωση είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη χρήση του όρου Μακεδονία», ανέφερε ακόμα ο Πάνος Καμμένος.

 

lykavitos.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 2 = οκτώ