ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ : ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιαννακόπουλος για μια ακόμη φορά δείχνει να έχει χάσει την ψυχραιμία του και  καταφεύγει στις γνωστές απειλές και ύβρεις . Δείτε ένα ακόμη χθεσινό  μήνυμα του.

Γιαννακόπουλος

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΙ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ «ΦΥΛΛΑΔΑΣ».

Εκβιαστή ολκής, ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, είναι δικηγόρος και κοντά του έχει πληθώρα δικηγόρους, (τους οποίους εμείς οι δημότες αμείβουμε, όπως και τον ΠΙΝΑΤΣΗ, όχι όμως και εσύ φοροφυγά), αν όμως δεν ασκεί τις νομικές του γνώσεις εναντίον μου, κάποιο λόγο θα έχει. Εκτός και αν, εκβιαστή του αιώνα, ανέλαβες την υπεράσπισή του, καλό θα είναι όμως να δηλώσεις δημόσια ποιο είναι το οικονομικό και τα λοιπά οφέλη σου που μπορεί να έχεις από τον δήμαρχο για να γράφεις τις βλακώδεις εξυπνάδες σου που είναι και ποινικά κολάσιμες. Αν όμως ανατρέξω στο αρχείο μου, θα βρω θριαμβευτικά σχόλιά σου υπέρ μου, εκβιαστή του 21ου αιώνα.
Γιώργο Παπανικολάου, σε καλώ να πάρεις δημόσια θέση, άλλως θα καταστείς Ηθικός Αυτουργός όλων αυτών των επαίσχυντων – αισχρών που από μηνός γράφει εναντίον μου, ο εκβιαστής του 21ου αιώνα, (και το γνωρίζεις αυτό πολύ καλά), επ΄ αφορμή της θέσεως μου υπέρ των παιδιών του Ηλία (ξέρεις σε ποιον αναφέρομαι) και εκεί έχεις μεγάλη ευθύνη.
Αν δήμαρχε επιθυμείς δικαστική αντιδικία μαζί μου, όπως γνωρίζεις, βρίσκομαι σε έκταση χειρός της δικαιοσύνης.
Καλή αντάμωση, αν το επιθυμείς. Εξάλλου, θα είναι ένας ακόμη λόγος να γίνεις γνωστότατος στο πανελλήνιο. _

 

Η απάντηση μου.

Γιαννακόπουλε είσαι σε κατάσταση πανικού, έχεις χάσει την ψυχραιμία σου  κι όσο επιμένεις στην αποστολή τέτοιων μηνυμάτων , το μόνο που καταφέρνεις είναι να  εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα, εξάλλου δεν κράτησες «ως συνήθως  τον λόγο σου» να σταματήσεις τα μηνύματα και να οδηγηθούμε ως αντίδικοι στην δικαιοσύνη. Όσο για τους χαρακτηρισμούς  του εκβιαστή και  τα οικονομικά οφέλη που  ισχυρίζεσαι πως έχω από τον δήμαρχο,  είσαι  ακόμα ελεύθερος να τα λες μέχρι την στιγμή που θα κληθείς  να τα αποδείξεις, εξάλλου όταν πιέζεσαι πάντα τα ίδια λες για να επηρεάσεις με αυτόν τον τρόπο όσους δεν σε γνωρίζουν.

Γιαννακόπουλε, ο ευυπόληπτος ενεργός δημότης, ετικέτα που μεταχειριζόσουν για την εικόνα που ήθελες να παρουσιάσεις προς τα έξω  ήταν ένας «μύθος» που τέλειωσε.   Οι ταρζανιές και τα καουμποϊλίκια σου  δεν περνούν πια. Πλέον κανείς δεν σε φοβάται, κι όλοι σου γυρίζουν την πλάτη. Μέσα από το  κατάπτυστο και ψευδέστατο μήνυμα σου ξεχωρίζω  μια και μόνο αλήθεια που ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να συγχωρήσω στον εαυτό μου, ότι πριν σε γνωρίσω πίστεψα ότι πρόκειται περί ενός δημότη που ενδιαφέρεται για τα κοινά που έχει αγάπη και μεράκι για τη ν πόλη, μέχρι που κατάλαβα ότι είχα να κάνω με ένα άρρωστο εμμονικό συκοφάντη  που μέσα από την λάσπη  που εκτόξευε,  στόχο είχε να εγκλωβίσει το θύμα του ασκώντας ψυχολογική πίεση, ώστε να μπορεί αργότερα να επιβάλλεται, να έχει λόγο και να παριστάνει τον κουμανταδόρο.

Μέχρι και σήμερα στην διαδρομή μου δεν έχω δει τόσο ψυχικά άρρωστο και παθιασμένο άνθρωπο που να έχει  σαν χόμπι τις καταγγελίες και τις μηνύσεις σαν και  του λόγου σου. Όλοι οι Γλυφαδιώτες γνωρίζουν ότι δεν υπήρξε Δημοτική Αρχή τουλάχιστον την τελευταία 20ετία που να μην σύρθηκε από υπαιτιότητα σου στις δικαστικές αίθουσες. Άξια η ετικέτα του δικομανή μηνυσάκια που κατέχεις. Αλλά δεν μου λες ρε Πεντακαθαρίδη όλες οι διοικήσεις που πέρασαν από τον Δήμο ήταν διεφθαρμένες και διαπλεκόμενες, ή μήπως ήθελες με τον τρόπο που ανέφερα  να κάνεις το κουμάντο στην πόλη και κάποιοι παρά την ταλαιπωρία που υφίστανται, είχαν το σθένος και τα αντρικά  να σου γυρίσουν την πλάτη?

Να θυμηθώ πόσο μικρός και ασήμαντος είσαι όταν  με  παρατηρούσες ακόμα και για ποια φωτογραφία σου θα βάλω στην εφημερίδα μου,  μην τυχόν σε δείχνει κουρασμένο και τσαλακωμένο,  ήταν  τότε  που άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είχα να κάνω με  έναν σοβαρό ενεργό δημότη αλλά με κάποιον ψωνισμένο που παρίστανε  την Βουγιουκλάκη.

Λάθος μου που σε στήριξα ανθρώπινα όταν είχες φάει το ξύλο της  αρκούδας,  πιθανόν από ανεξόφλητους λογαριασμούς και δεν σε στήριξα μόνον μια φορά,  αλλά κάμποσες . Αλήθεια τότε  δεν ήξερες με ποιον είχες να κάνεις? Τότε η εφημερίδα μου σου άρεσε, τότε ήμουν καλός, μέχρι προ διετίας που  σου είπα ότι δεν πρόκειται να έχεις πρόσβαση στην εφημερίδα μου και δεν επρόκειτο να ξανα δημοσιεύσω  τα λίβελα κείμενα σου, και τότε εσύ κατάλαβες ποιος ήμουν και με στολίζεις ανάλογα.

Γιαννακόπουλε ξέρω και καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολες ώρες, όμως η  μεταξύ μας διαμάχη θα φτάσει μέχρι τέλους. Αυτή την φορά το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο γιατί έπαιξες με την οικογένεια μου. Όμως  τι σχέση έχει στην μεταξύ μας διαμάχη ο δήμαρχος της πόλης?

Επειδή λοιπόν πουλάς τρέλα και θέλω να σε επαναφέρω στα συγκαλά σου θέλω δημόσια να σε ρωτήσω πόσο καντάρια θράσος  κουβαλάς που έχεις την απαίτηση να ζητάς  την στήριξη του δημάρχου όταν καθημερινά είσαι ο μόνιμος υβριστής του, κι όταν προ διμήνου αλήτικα,  βρόμικα, ανήθικα και άναντρα τον έβγαλες ξεβράκωτο εσύ και ο φίλος σου, ιδιοκτήτης ιστοσελίδας?  Πόσο θράσος έχεις να του ζητάς και τα ρέστα και να έχεις  την απαίτηση  να σου έρθει και μάρτυρας υπεράσπισης? Πόσο θράσος μπορεί να έχεις όταν κάνεις τον υπαινιγμό και του στέλνεις χαιρετίσματα ότι αν θέλει αντιδικία μαζί σου είσαι πρόθυμος να τον κάνεις γνωστό στο Πανελλήνιο?

Άρρωστος είσαι?

Γιαννακόπουλε, δημόσια θα σε αποκαλέσω για μια ακόμη φορά ψεύτη και υποκριτή για το θέμα του συναδέλφου μου που από βιασύνη για δημοσιότητα και για προβολή έκανες το μοιραίο λάθος να αναφερθείς με το επώνυμο του, από το οποίο ξεκίνησε και η μεταξύ μας διαμάχη, για να τοδιορθώσεις  λίγο αργότερα εσύ και ο φίλος σου  ιδιοκτήτης  της ιστοσελίδας, κατόπιν δικού μου δημοσιεύματος.  Είμαι ακράδαντα πεπεισμένος ότι ο συνάδελφος γνωρίζει την αλήθεια, εξάλλου αυτή εύκολα μπορεί να αποδειχτεί από δεκάδες μάρτυρες.

Γιαννακόπουλε κρίμα- κρίμα που δεν μπορείς ούτε και την φήμη του αρσενικού να υπερασπιστείς και να υποστηρίξεις,γιατί παρά τις μαγκιές σου  ότι βρίσκεσαι  δήθεν  σε έκταση χειρός της δικαιοσύνης,  εγώ αντίθετα,  σε άλλη στάση σε βρίσκω. Κρίμα που δεν έμαθες στη ζωή σου ότι η συγνώμη είναι αντρική, προφανώς αυτό συμβαίνει γιατί εσύ μικρός δεν έπαιζες με τις γκαζές και τα στρατιωτάκια, αλλά με τις κούκλες σου.  Για την ταμπακέρα τίποτα?

Θα μας πεις με ποια κατηγορία οδηγήθηκες από τους κακούς στην δικαιοσύνη?

Αλλά νομίζω ….δεν θα το κάνεις

 

αφήστε ένα σχόλιο


8 × = πενήντα έξι