ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: Η ΕΓΩ Η Ο ΣΤΑΡΝΑΡΑΣ ΣΤΗ ΝΔ

Βέτο για το Γιάννη Στουρνάρα φέρεται να ασκεί ο Κώστας Καραμανλής

Βόμβα στη Νέα Δημοκρατία ρίχνει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, κάνοντας γνωστή την διαφωνία του με τον τρόπο που ενεργεί ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση που ο υπουργός Οικονομικών, μπει σε κάποιο από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Όλα δείχνουν πως αυτό που έχει δυσαρεστήσει περισσότερο από όλα τον επί 13 χρόνια πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είναι η σκληρή κριτική του Γιάννη Στουρνάρα στην περίοδο διακυβέρνησής του Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα της Κυριακής, ο Κώστας Καραμανλής φαίνεται αποφασισμένος να κάνει πράξη τα όσα λέει και μάλιστα από τις ερχόμενες κιόλας βουλευτικές εκλογές.

Φυσικά, δεν λίγοι εκείνοι που στέκονται στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού – με τους περισσότερους να ανήκουν στο καραμανλικό μπλοκ, όπως τον Μάκη Βορίδη, τον Προκόπη Παυλόπουλου, τον Νικήτα Κακλαμάνη και την Ντόρα Μπακογιάννη – και εμφανίζονται επικριτικοί απέναντιστον κ. Στουρνάρα όπως διαβάζουμε στο koolnews.

Από την δική πλευρά, ο υπουργός Οικονομικών, σε σχετικές ερωτήσεις, απαντά πως ουδέποτε συζήτησε κάτι τέτοιο με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και πως στην παρούσα φάση τον ενδιαφέρει η ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος και τίποτε άλλο.

KARAMANLIS

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + = 9