ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ: ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ! “Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ… ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ”

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα με τον νέο δήμαρχο να… “παρεκτρέπεται” (σύμφωνα με τον “καθως πρέπει δημοσιοκάφρο”) και να εκτοξεύει τις γνωστές ατάκες του.
Η ένταση προκλήθηκε όταν ομάδα γονιών και μικρών παιδιών που έδωσαν το παρών στη συνεδρίαση κρατώντας πανό και φωνάζοντας υπέρ της επιστροφής του κλειστού γυμναστηρίου στο οποίο προπονούνταν και πλέον συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε οι αστυνομικοί που ούτως ή άλλως βρίσκονται στις συνεδριάσεις για «προληπτικούς» λόγους άρχισαν να… ανασυντάσσονται, προκαλώντας την οργή του πρώην δημάρχου Ιορδάνη Λουίζου ο οποίος απαίτησε να απομακρυνθούν οι αστυνομικοί λέγοντας ότι δεν έχουν καμιά δουλειά να βρίσκονται εκεί.

«Η αστυνομία να μείνει. Να μας προστατέψει. Μόνον οι κλέφτες φοβούνται την αστυνομία» αντέτεινε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος εξήγησε στους παριστάμενους ότι οι υπηρεσίες της γενικής γραμματείας αθλητισμού έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα ακατάλληλη για αθλητική χρήση και για αυτό έπαψε να λειτουργεί ως γυμναστήριο.Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα, δεν σταμάτησε εκεί. Απευθυνόμενος και πάλι στον πρώην δήμαρχο του είπε «αν λειτουργήσουμε το γυμναστήριο θα φάμε πρόστιμο 50.000 ευρω και μερικούς μήνες φυλακή. Εμείς δεν κλέβουμε όπως κάνατε εσείς. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όλοι. Το πάρτι τελείωσε».

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, ενώ μια δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης μιλούσε χτυπώντας ταυτόχρονα τα χέρια της στο έδρανο προκαλώντας την έκρηξη του Ηλία Ψινάκη που της φώναξε «σκάσε μωρή». Λίγα λεπτά αργότερα ο Δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε δημόσια συγνώμη για την παρεκτροπή του.

αφήστε ένα σχόλιο


1 − = μηδέν