Βίζιτα με πιάνο και… γαλλικά – Η καλλονή συστήνεται με το όνομα «Αφροδίτη»

Βιντεοσκοπεί και εκβιάζει διψασμένους για σεξ με βαριά πορτοφόλια

Μια νέα καταγγελία για το κύκλωμα μαστροπείας

Ο τζίρος του κυκλώματος, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., είχε εκτιμηθεί στα 12.000.000 ευρώ το χρόνο. Σε αυτό συμμετείχαν τουλάχιστον 45 γυναίκες οι οποίες πραγματοποιούσαν έως και 5 ραντεβού την ημέρα, με ελάχιστο κόστος αμοιβής τα 180 ευρώ την ώρα. Το 50% από τα κέρδη πήγαινε στον αρχηγό του κυκλώματος, έναν πρώην φωτογράφο, ενώ 20 ευρώ έπαιρνε ο οδηγός που μετέφερε τις κοπέλες και εκείνες εισέπρατταν 90 ευρώ για κάθε ώρα παροχής ερωτικών υπηρεσιών στους πελάτες. Η δράση τους αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2019 μετά την καταγγελία μιας μαθήτριας της Γ΄ Λυκείου, η οποία είχε πει στους αστυνομικούς ότι παρασύρθηκε από το φωτογράφο-αρχηγό του κυκλώματος. Την είχε εντάξει στις εκδιδόμενες γυναίκες του κυκλώματος απαιτώντας από την ίδια να προσφέρει το κορμί της σε εύπορους πελάτες έναντι αδράς αμοιβής.

Ανάμεσα στις γυναίκες που εκδίδονταν μέσω της ιστοσελίδας Athens Diva υπήρξε και μια αρκετά γνωστή πιανίστρια η οποία εμφανίστηκε στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας με το ψευδώνυμο «Αφροδίτη». Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει το protothema.gr, συνεχίζει τη δράση της. Κινείται πλέον σε έναν πιο κλειστό κύκλο, αλλά και πιο στοχευμένα. Με το στιλ της κοσμοπολίτισσας και της γυναίκας της τέχνης, προσεγγίζει άντρες με πολύ βαριά πορτοφόλια και τους «μαδάει».

Στην ίδια καταγγελία αναφέρεται πως η πιανίστρια-συνοδός δρα οργανωμένα, βάζοντας στο στόχαστρο οικογενειάρχες και δεν μένει στα ποσά μιας βίζιτας. Φτάνει στο σημείο να τους βιντεοσκοπεί και στη συνέχεια προχωρά σε εκβιασμούς έναντι πολύ μεγάλων ποσών. «Είναι παράδειγμα επικίνδυνης γυναίκας, που τα μελλοντικά της θύματα παραμένουν ανυποψίαστα πίσω από το αγγελικό της πρόσωπο», καταλήγει ο καταγγέλλων, ενώ οι φήμες τη θέλουν να έχει βγάλει εκατομμύρια ευρώ.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + 4 =