ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ – ΕΞΩ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ 12ΧΡΟΝΗ

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χάρη στην παρατηρητικότητα ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, που είδαν ότι ένας 77χρονος εξερχόταν από ξενοδοχείο της Ομόνοιας συνοδεύοντας ένα 12χρονο κορίτσι. Αμέσως προσήγαγαν τον 77χρονο στο αστυνομικό τμήμα και τη 12χρονη στο Τμήμα Εποπτείας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 77χρονος προσέφερε μικρά χρηματικά ποσά στην ανήλικη για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και την οδηγούσε σε ξενοδοχεία, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση.

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 77χρονου. Πρόκειται για τον Μαργαρίτη Δημήτριο του Αχιλλέα και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1937 στη Λάρισα.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων και του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

αφήστε ένα σχόλιο


− πέντε = 4