«ΑΥΤΟΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ»

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στην οργάνωση για την επιστροφή της δωρεάς των 5.000 ευρώ. Στην αντεπίθεση πέρασε η Χρυσή Αυγή κατά του «Αρκτούρου». Αφορμή, η απόφαση της οργάνωσης να επιστρέψει τις 5.000 ευρώ που της είχε δώσει το κόμμα ως δωρεά.

«Τσάτσοι είστε και μάλιστα του χειρίστου είδους, γιατί κάνατε ό,τι κάνατε και τώρα τρέχετε να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα, μόλις σας τράβηξαν το αυτάκι. Υποθέτω ότι στην οργάνωση σας ασχολείστε και με την προστασία των σαλιγκαριών, γιατί σε αυτό το είδος ανήκετε», αναφέρει μεταξύ άλλων το κόμμα.

Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, πίσω από την απόφαση του Αρκτούρου να επιστρέψει τη δωρεά, κρύβονται πολιτικά κίνητρα και πολιτικές σκοπιμότητες υπεράνω της προστασίας της άγριας ζωής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αυτοδιασύρθηκαν οι ιθύνοντες της ΜΚΟ Αρκτούρος, επιλέγοντας – κατόπιν άνωθεν πιέσεων – να επιστρέψουν τη δωρεά των 5.000 ευρώ που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή. Να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε διαφημίσαμε την εν λόγω δωρεά μας, που εντάσσεται σε ένα σύνολο χρηματικών προσφορών για κοινωφελείς σκοπούς. Το ζήτημα έφερε στη δημοσιότητα το καθεστωτικό ΒΗΜΑ και ακολούθησαν καταδικαστικές ανακοινώσεις από διάφορους ψευτο-οικολόγους (αριστεριστές και κυβερνητικούς – όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής). Σημειωτέον πως όλοι αυτοί οι δήθεν ευαίσθητοι δεν έχουν δώσει ούτε μισό ευρώ για κάποιον κοινωφελή σκοπό και το μοναδικό έργο που παράγουν είναι η εκτόξευση λάσπης και συκοφαντιών κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η διοίκηση του Αρκτούρου εξέδωσε κατ΄ αρχήν μία σοβαρή ανακοίνωση και τόνισε ότι έχει ανάγκη κάθε δωρεά για να ανταπεξέλθει στο σημαντικό οικολογικό έργο που έχει αναλάβει. Ακολούθησαν υπόγειες πολιτικές πιέσεις και το θέμα έφτασε ακόμη και σε υψηλά κλιμάκια της ξενόδουλης εξουσίας. Έτσι, οι ιθύνοντες του Αρκτούρου πραγματοποίησαν μία θεαματική κωλοτούμπα. Όχι μόνο επέστρεψαν τα χρήματα στην Χρυσή Αυγή, αλλά υπεραμύνθηκαν αυτής της πολιτικά υποκινούμενης απόφασής τους. Φαίνεται πως αφού έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα, οι λύκοι και οι αρκούδες απέκτησαν πολιτικά φρονήματα.

Από την ανακοίνωσή των υπευθύνων της ΜΚΟ μεταφέρουμε απλά ένα τμήμα, που αποδεικνύει πως έχουν ξεκάθαρα πολιτικό κίνητρο, καθώς δε διστάζουν να πολιτικολογήσουν, λαμβάνοντας και θέση κατά της Χρυσής Αυγής: «Καμία οικονομική ανάγκη, όσο επιτακτική κι αν είναι, δεν επιτρέπεται να καλύπτεται με ενέργειες που προκαλούν μεγαλύτερα προβλήματα ή συγχύσεις στην κοινωνία, ιδίως σε καιρούς κρίσης. Από τη σκοπιά αυτή, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, μετά και από τις αντιδράσεις και συζητήσεις που προκάλεσε η δωρεά από το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, αναγνωρίζει ότι αποτελεί σφάλμα η αποδοχή της και για το λόγο αυτό αποκρούει τη δωρεά, ανακαλώντας την αποδοχή αυτή, και επιστρέφει το ποσό των 5000 ευρώ στο συγκεκριμένο κόμμα»

Από την άλλη πλευρά το διαδίκτυο κατακλύστηκε από ειρωνικά και χλευαστικά σχόλια Ελλήνων πολιτών κατά της διοίκησης του Αρκτούρου. Ενδεικτικά τα παρακάτω σχόλια από την ηλεκτρονική έκδοση της μέγαλης κυριακάτικης εφημερίδας:

Τα προστατευόμενα είδη να πεθάνουν γιατί εσείς δεν είστε “ναζιστές”, αφήστε τα δάση να καούν γιατί εσείς δεν είστε “φασίστες”, αφήστε τον κόσμο να πεθάνει της πείνας γιατί εσείς δεν είστε “ρατσιστές”…

Ντροπή σας γελοίοι! Και θέλετε να λέγεστε μη κυβερνητική και ανεξάρτητη οργάνωση. Τσάτσοι είστε και μάλιστα του χειρίστου είδους, γιατί κάνατε ότι κάνατε και τώρα τρέχετε να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα, μόλις σας τράβηξαν το αυτάκι. Υποθέτω ότι στην οργάνωση σας ασχολείστε και με την προστασία των σαλιγκαριών, γιατί σε αυτό το είδος ανήκετε!

Από τη στιγμή που κάνετε διακρίσεις ως προς το ποιος σας ενισχύει οικονομικά, οι νοήμονες άνθρωποι θα πρέπει να σταματήσουν να σας βοηθάνε. Ας σας ταΐσει ο Σαμαράς…».

Πηγή: newsbeast.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 7