ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ΠΙΟ ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η απάντηση μου στο δημοσίευμα του εκδότη του Notia Press. Κ. Ζαχαριάδη εγώ καραγκιόζης δεν γίνομαι. 

Κ. Ζαχαριάδη δυστυχώς μάλλον δεν είστε καλά πληροφορημένος και μετά λύπης μου ανοίγετε για μια ακόμη φορά ένα θέμα που νομίζω ότι από ιλιγγιώδη βλακεία ο επίδοξος εμμονικός ενεργός συκοφάντης σας έκανε περισσότερο κακό.  Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανακαλέσω και να πω ψέματα, εξάλλου τι σημασία θα είχε όταν το συγκεκριμένο επίμαχο δημοσίευμα υπάρχει ήδη σε δεκάδες αντίγραφα.

Όμως για ποια τιμή και για ποια υπόληψη μου ζητάτε να ανακαλέσω, για την τιμή και την υπόληψη  του «ΚΥΡΙΟΥ» Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει διασύρει την μισή Γλυφάδα? Για τον ευυπόληπτο αυτό «ΚΥΡΙΟ»  Γιαννακόπουλο που με  ψυχοπαθητική εμμονή στη δικομανία και τη σκανδαλο – λαγνεία,  έχει διασύρει όλες ανεξαιρέτως τις διοικήσεις της τελευταίας 20ετίας, μαζί και πλήθος δημοτικών συμβούλων, ακόμα και τον Μητροπολίτη Γλυφάδας?  Για ποια τιμή και ποια υπόληψη μιλάτε, μήπως αυτός ο αχρείος αποκατέστησε την δική μου τιμή και υπόληψη όταν με αποκάλεσε σωματέμπορο και παιδεραστή? Για ποια τιμή και υπόληψη μιλάτε για αυτόν που έβγαλε δημόσια τον δήμαρχο της πόλης σε γυμνή περιβολή? Για ποια τιμή και υπόληψη μιλάτε για του αχρείου Γιαννακόπουλου, ξεχνώντας την εποχή που σφυρίζοντας καυχώμενος σας έστελνε με βραχιολάκια στις αίθουσες των δικαστηρίων για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου?

Κύριε Ζαχαριάδη να είστε σίγουρος και το λέω με κάθε  ειλικρίνεια, κανείς δεν χάρηκε με την περιπέτεια την δική σας, όμως θα ήθελα να σεβαστείτε ότι έχω  και  εγώ οικογένεια την οποία βάναυσα μέχρι σήμερα έπληξε αυτός ο αχρείος κοινός συκοφάντης, όπως έχουν οικογένεια και τόσοι άλλοι που κατά καιρούς έχουν διασυρθεί από αυτόν χωρίς ποτέ να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια τους.

Αγαπητέ, ξέρετε κάποια πράγματα δεν κρύβονται,  ακόμα και εσείς μέσα σας, όπως και οι αναγνώστες σας είμαι πολύ σίγουρος ότι συμφωνείτε μαζί μου ότι όταν μιλάμε για τον Γιαννακόπουλο, μιλάμε για το πιο μικρό και ασήμαντο αλαζονικό ανθρωπάκι.

Γιάννης Καραχάλιος

αφήστε ένα σχόλιο


ένα × = 6