ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!

Δείτε το σχόλιο του αλήτη Αναστάσιου Γιαννακόπουλου στο δημοσίευμα μου “Γλυφάδα έχεις Ταλέντα”, για να καταλάβετε ποιος κρύβεται πίσω από την ετικέτα του ενεργού δημότη που μάχεται δήθεν για την εντιμότητα. Ένα κοινωνικό απόβλητο που για να κρύψει τις αμαρτίες του υποδύεται τον ιεραπόστολο της ηθικής και της έντιμότητας,.!!

 

ANASTASIOS  λέει:

7Ο€ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΟΦΥΛΑΔΑ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ/ΚΙΕΣ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΩ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.
-ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ 2014 ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΗ: «ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΝ ΞΑΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ».
ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΚΟΚΚΟΡΗ

  • 11 Ιανουαρίου 2018 at 10:59 πμ
    Η απάντηση μου στο αισχρό σχόλιο του

    admin  λέει:

    Η αλητεία σου δεν έχει όρια, αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν αλητόγερο σαν κι εσένα. Ας θαυμάσουν οι Γλυφαδιώτες την ποιότητα του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από την ετικέτα του ενεργού δημότη που υποδύεται τον ιεραπόστολο της ηθικής και της τιμιότητας, επιδιώκοντας με τέτοια κατάπτυστα χυδαία σχόλια να κρύψει τις πομπές του. «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Είσαι ένα κοινωνικό απόβλητο με πλούσιο ποινικό μητρώο που στερείται ανδρισμού, συνηθισμένος στο ξεβράκωμα από την δικαιοσύνη, συνεπώς δεν χρειάζεται να μας βρωμίσεις περισσότερο. Αν έχεις ίχνος αντρισμού διέψευσε ότι δεν είχες στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα καταδικαστεί για το αδίκημα της τοκολγυφίας και όχι μόνον. Από που κι ως που μπορείς εσύ να παραδώσεις μαθήματα ηθικής όταν έχεις πιει το αίμα του κοσμάκη? Τι κι αν εγέρασες, την αλητεία δεν την άφησες ποτέ από τα χείλη σου. Οι πολίτες έχουν κρίση και άποψη για τον καθένα μας πόσο δε για εσένα που με όλα όσα γράφεις δείχνεις ότι το στόμα σου είναι χειρότερο κι από τον πισινό σου. Καημένε είσαι πραγματικά για λύπυση.

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 3