ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

To ήθος είναι ένα προσωπικό θέμα, δεν έχει ….συλλογικό ή κοινωνικό χαρακτήρα. Όμως, τελευταία μας έχουν τρελάνει με τις θεωρίες για το ήθος της Αριστεράς. Προφανώς για να μας ….πείσουν πως όλοι εμείς οι άλλοι, οι μη αριστεροί, είμαστε ….ανήθικοι!

Και καμάρωσα αυτό το αριστερό ήθος, με τον τρόπο που φέρθηκαν στον Κουβέλη, την καταγγελία του Μίκη και τις δηλώσεις του …επαναστάτη Χάρυ Κλύνν ότι και αυτόν τον….δύσμοιρο τον εξαπάτησε ο …όφις, συγνώμη ο Αλέξης!

Ύστερα διάβασα και εκείνη την απαίτηση να….δεσμευτούν προεκλογικά οι υποψήφιοι βουλευτές ότι σε περίπτωση που θα θελήσουν να αποχωρήσουν να παραδώσουν τις έδρες τους! Όπως για παράδειγμα τις…παρέδωσαν οι πρώην …πασόκοι που προσχώρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ!

Είδα και το …πολιτικό ήθος, όταν μια χαρά ήταν η συνεργασία, σε επίπεδο ψήφων, για την μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αφήστε το …..ήθος εκείνου του πρώην κρατικοδίαιτου και νυν κομματικοδίαιτου (πάλι με τα δικά μας λεφτά δηλαδή) Αρβανίτη που δημοσίως καθυβρίζει τον Πρωθυπουργό της χώρας. Αυτό το μπουμπούκι είχε χαρακτηρίσει και τις απεργίες στο κομματικό ραδιόφωνο ως…..εκβιασμό!

Αυτό είναι το ….νέο που κομίζουν στην πολιτική ζωή της χώρας. Για τέτοιο ήθος μιλάμε!

Η καλοσύνη των… δανειστών!

Παρακολουθούσα την Κυριακή το βράδυ στην εκπομπή του Π. Τσίμα, τον οικονομικό….εγκέφαλο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη (ναι αυτόν που ήταν υποψήφιος Γραμματέας του ΚΚΕ και έχασε από την Αλέκα), να αναλύει το …κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος.

Όλες, μα όλες, οι προτάσεις και τα σχέδια επί χάρτου του εξαρτώνται υπό μια αίρεση: να δεχτούν οι Ευρωπαίοι, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ.

Μέχρι και ο Τσίμας, τον….ειρωνεύτηκε θυμίζοντας τον τίτλο ενός βιβλίου του Τατσόπουλου «Για την καλοσύνη των ξένων».

Αφελές ερώτημα: Και αν δεν το δεχτούνε;

Επί του….αφελούς αυτού ερωτήματος, δίδονται δυο απαντήσεις:

Πρώτον, θα …αναγκαστούν να το δεχτούνε γιατί αυτή θα είναι η θέληση του ελληνικού λαού!

Δεύτερον, αν δεν το δεχτούνε τότε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα…ξαναπάει στον ελληνικό λαό! Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει δημοψήφισμα, για να εξηγούμαστε.

Για όλα τα άλλα, άκουγα κάτι γενικόλογες αοριστίες που θα του έμειναν από τη θητεία του στην ….ΚΟΒΑ οικονομολόγων!

Για τόση σοβαρότητα μιλάμε!

« Δεν θέλουμε λεφτά!»

Από την άλλη, ο έτερος εγκέφαλος ο Μηλιός (ναι αυτός που …κακοπερνάει η κόρη του) …τάπωσε τον Σόϊμπλε, στέλνοντάς του αυστηρό μήνα να κρατήσει τα λεφτά του! Δεν θέλουμε! Φαντάζομαι ότι από το πρωί ο Σόϊμπλε θα έχει περιπέσει σε ..κατάθλιψη και ποιος ξέρει αν θα συνέλθει! Αν, μάλιστα γίνει ποτέ υπουργός ο Μηλιός, ο Σόϊμπλε, σκέφτεται να παραιτηθεί. Που να τον αντιμετωπίσει στο Eurogroup!

«Πανικός στη Γερμανία»

Για να δείτε πόσο έχουν πανικοβληθεί στη Γερμανία από τις δηλώσεις του Μηλιού και την προοπτική ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, χθες ο εκπρόσωπος του Σόϊμπλε, δήλωσε ότι «οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα στις συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση πρέπει να σέβεται τις συμφωνίες της προηγούμενης».

Είχε προηγηθεί ένα ….άρθρο του Αλέξη στη Die Welt, όπου ο Αλέξης ο τρομερός …καταχέριαζε την Μέρκελ, τον Σόϊμπλε και τη Γερμανική κυβέρνηση!

Με κάτι τέτοιες μαγκιές, επιπέδου….δεκαπενταμελούς, η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί σε μια δραματική απομόνωση.

Ο επίμονος Τόλιος

Υπάρχει και ο …επίμονος Τόλιος που λέει ότι δεν αποκλείονται οι μονομερείς ενέργειες! Ο…φουκαράς έχει τυπώσει μια σελίδα από το κάποιο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την περιφέρει! Ας του θυμίσει, πως αυτά ήταν… last year! Τώρα ο … φούρνος βγάζει καινούργια… ψωμάκια!

Τα έντοκα του Αλέξη

Ο Αλέξης….μιλώντας ως …οικονομολόγος (θα διαφωτίστηκε από τον Δραγασάκη) είπε ότι θα …πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο με….έντοκα γραμμάτια! Όταν βγήκε το Υπουργείο Οικονομικών και του… υπενθύμισε ότι τα… έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου δεν είναι σαν τις… συναλλαγματικές που αγοράζεις από το περίπτερο που είναι απέναντι από την Κουμουνδούρου, τότε κατήγγειλαν το Υπουργείο για… παρέμβαση. Όπως καταλαβαίνετε, ποιοι είναι αυτό στο ΥΠΟΙΚ που… αμφισβητούνε την απόλυτη ορθότητα των απόψεων του Αλέξη; Πιπέρι στο στόμα και να γράψουν 100 φορές «δεν θα αμφισβητήσουμε ποτέ ξανά τον Αλέξη». Και, όταν έρθει η… λαοπρόβλητη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα τους στείλουν στα γραφεία της ΝΔ να… καθαρίζουν τις σκάλες!

Η… διάψευση της ΤτΕ

Έβγαλε μια ανακοίνωση η ΤτΕ και είπε το αυτονόητο ότι δηλαδή όσο είμαστε σε πρόγραμμα, δεν τίθεται ζήτημα για τη ρευστότητα των τραπεζών, θα την καλύπτει η ΕΚΤ.

Οι… δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ, άξια μαθητούδια του Γκαίμπελς, έσπευσαν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση και να ισχυριστούν ότι δεν θα υπάρξει ζήτημα ρευστότητας, παραλείποντας την …μικρή λεπτομέρεια που έλεγε, όσο η χώρα είναι στο… πρόγραμμα!

Δηλαδή, τι περίμεναν; Να βγει ο Στουρνάρας και να πει ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας; Θα άδειαζε ακόμα και το συρτάρι του ΣΥΡΙΖΑ που κρατάνε τα ψιλά για να πληρώνουν τους καφέδες!

Η «συνέντευξη» του Αλέξη στον Χατζηνικολάου

Την αφήνω ασχολίαστη γιατί δεν κατάλαβα τίποτα. Άλλα τον ρώταγε ο δημοσιογράφος, άλλα απαντούσε ο Τσίπρας. Είμαι σίγουρος πως αν κάνει τουλάχιστον άλλες δύο ανάλογες εμφανίσεις την αυτοδυναμία την έχει στο τσεπάκι του ο Σαμαράς. Όσο μιλάει τόσο εκτίθεται…

Αυτά τα… ολίγα! Ο… μπαξές έχει και άλλα πολλά.

Αυτή, λοιπόν, η πανσπερμία δηλώσεων, απόψεων και προθέσεων δείχνει ότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι και επικίνδυνοι. Έχουν καταληφθεί από μια μανία μεγαλοϊδεατισμού και νομίζουν ότι θα αλλάξουν τον… κόσμο.

Ναι, μπορεί να το καταφέρουν!

Μόνο που κάποιες αλλαγές επέρχονται και δια της… καταστροφής! antinews

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε − 5 =