ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο 80% ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οι 100 πρώτες μέρες της νέας διοίκησης του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου προάγγελος των όσων θα ακολουθήσουν. Οι παρεμβάσεις και τα  έργα δεν σταματούν, καθημερινά παραδίνονται έργα ουσίας, ασφαλτοστρώσεις, ,πεζοδρόμια , αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδικές χαρές και ένα τεράστιο κοινωνικό έργο που όμοιο δεν είχε γνωρίσει η πόλη και δείχνει επακριβώς την ευαισθησία του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, αλλά και το όραμα του να γίνει η Γλυφάδα μας η πρωτεύουσα της Νέας Αττικής Ριβιέρας.

Ο εντυπωσιακός Χριστουγεννιάτικος φωτισμός – στολισμός είναι πραγματικά ένα θαύμα και δίκαια συγκεντρώνει τον θαυμασμό όλων. Το γιορτινό πνεύμα ακολουθούν δεκάδες εκδηλώσεις, χορευτικά χάπενινγκς, πολυάριθμοι Αγιοβασίληδες , ή Κόκκκινη Νύχτα που πλέον καθιερώθηκε  και φυσικά αμέτρητες εκδηλώσεις για τα παιδιά. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι εκπλήξεις που θα εντυπωσιάσουν και θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.

Η Γλυφάδα μας στα καλύτερα της . Έργο του ακούραστου και πεισματάρη δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου που δείχνει πόσο αγαπά την πόλη του !

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 − = τρία