Αργύρης Παπαργυρόπουλος για Παντελή Καναράκη: Εάν ήθελε να προκαλέσει ας ντυνόταν η αμαρτωλή Μαγδαληνή

Αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ως Ιησούς για λογαριασμό free press περιοδικού με αποτέλεσμα ο εκδότης του να αποφασίσει την απόσυρση του συγκεκριμένου τεύχους.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντιτίθεται με την απόφαση του Παντελή Καναράκη να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη φωτογράφιση βρίσκεται και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ο οποίος κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Τετάρτης (16/03) δήλωσε την αντίθεση του.

Αρχικά, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε και τα εξής: «Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ άσχημα λόγια γι’ αυτόν τον άνθρωπο… Θα έπρεπε να τα προσέξουν αυτά τα παιδιά, να υπάρχει μέριμνα από μικροί που είναι ακόμα. Όταν βλέπεις και έχει μια ιδιαιτερότητα το άτομο αυτό, προσπάθησε να το βοηθήσεις προς το σωστό μέρος να πάει και όχι να το απελευθερώσεις αυτό το παιδάκι. Να βλέπουν και τα άλλα παιδιά και τα μικρά παιδιά αυτά που γίνονται».

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για Παντελή Καναράκη: Εάν ήθελε να προκαλέσει ας ντυνόταν η αμαρτωλή Μαγδαληνή

«Μου κακοφαίνεται. Δεν ξέρω, ίσως είμαι από μια σχολή που μεγάλωσε διαφορετικά η δική μας ηλικία και μακάρι να «φύγουμε» γρήγορα, να μην προλάβουμε να δούμε και άλλα χειρότερα. Αλλά, δεν είναι μαθημένος ο Έλληνας έτσι. Εμένα σαν άντρα, στο φύλο μου, με προσβάλουν όλα αυτά. Θα προτιμούσα να βγει με μια φούστα, να βγει όπως θέλει ντυμένος, παρδαλός, στον δρόμο. Δεν το επιτρέπω όμως να το κάνει αυτό στη θρησκεία μου. Εάν ήθελε αυτός να βγει να προκαλέσει ας ντυνόταν η αμαρτωλή Μαγδαληνή. Δεν ήταν ανάγκη να φτάσει να κάνει τον Θεάνθρωπο» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

αφήστε ένα σχόλιο


− 2 = έξι