Απόστολος Γκλέτσος: Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνε

Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, «Direct» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε με ειλικρίνεια για πολλά. Μεταξύ αυτών και η περίφημη δήλωση που είχε κάνει πριν πολύ καιρό πως «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», προκαλώντας τότε πολλά σχόλια.

«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν, πριν κάνω τη δήλωση, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους άλλους, στα… παλαιότερα. Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών, ό, τι έχω πει είναι αλήθεια. Ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω», είπε για την επίμαχη φάση.

Στη συνέχεια και μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είχα πολλές περιπέτειες υγείας. Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις εξαιρετικά επίπονες… Από το… λίπος που έβγαλα σαν ηθοποιός ζω ακόμα… Τα τέσσερα πιο αγαπημένα πρόσωπα  της ζωής μου είναι η κόρη μου, η μάνα μου, η αδελφή μου και η μητέρα της κόρης μου… Το όνειρό μου είναι να πεθάνω χωρίς να υποφέρω. Με έχει τυραννήσει πολύ η υγεία μου… Θέλω να δω ένα εγγονάκι, αλλά η κόρη μου, μου λέει ότι… δεν νομίζω να προλάβεις».

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 6