ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ DOCUMENTO: “ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ»

Δεν έχουν περάσει ούτε 100 μέρες απο την πτώση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και στο εσωτερικό της εφημερίδας Documento επικρατεί αναταραχή.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχουν υποβάλει την παραίτησή τους έξι εργαζόμενοι, ενώ έχουν απολυθεί τέσσερις. Κάποιοι συνδέουν την εξέλιξη αυτή με τις πολιτικές εξελίξεις. Ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σημασία μπροστά στην πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από την παραδοχή του Νίκου Σερβετά, ο οποίος σε ανάρτηση του στο fb, επισημαίνει ότι ο ένας εκ των εργαζομένων θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην βγει το φύλλο.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να διαβάσει κανείς το περιεχόμενο της ανάρτησης του πρώην εργαζομένου στην εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη, στην οποία μεταξύ των άλλων επισημαίνει ότι: «περιμένετε λίγες μέρες, όλα θα ειπωθούν»

Συγκεκριμένα Ο Νίκος Σερβετάς που απολύθηκε από το Documento έγραψε στο fb:..

Στο κακοπαιγμένο σήριαλ «ΟΙ 10 μικροί Νέγροι» δηλώθηκε σήμερα και η 10η αποχώρηση, (6 παραιτήσεις, 4 απολύσεις) μόνο που θα γίνει μετά την έκδοση του φύλλου «διότι αλλιώς το φύλλο δεν βγαίνει».

Θέση πρέπει να πάρουν τώρα:

Α. Αυτοί που βιάστηκαν να κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης αγνοώντας προφανώς την παλιά κινέζικη παροιμία που λέει: «Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;»

Β. (Περιμένετε λίγες μέρες, όλα θα ειπωθούν)

media.gr

αφήστε ένα σχόλιο


+ 6 = οκτώ