ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΟ ΠΡΩΪ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΡΝΗ!( φωτό & βίντεο)

Σοκάρει το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας με την 22χρονη Κάτια σε ερωτικές περιπτύξεις έναντι αμοιβής. Η νεαρή νηπιαγωγός το πρωί ήταν με τα παιδάκια και το βράδυ προσέφερε τις… υπηρεσίες τις σε ενήλικες ως ιερόδουλος.

katya-gorlova

Το πραγματικό της 22χρονης Ρωσίδας είναι Κάτια Γκόρλοβα (Katya Gorlova), αλλά τα βράδια τη συναντούσε κάποιος ως Αναστασία Μονπασιέ…

Οι υπηρεσίες της, όπως ενημέρωνε η ίδια, κόστιζαν μερικά ευρώ την ώρα και το βίντεο που αποκαλύπτει η αγγλική Sun, είναι χαρακτηριστικό των δραστηριοτήτων της.

bomb1

Δείτε τη στο Video που ακολουθεί:

Η Katya Gorlova «συνελήφθη», μόνο με τα εσώρουχά της, από κρυφή κάμερα να προσφέρει το κορμί της έναντι 40 ευρώ σε έναν πελάτη της. Δεν διστάζει μάλιστα να του αποκαλύψει πως η πραγματική δουλειά της είναι να διδάσκει μικρά παιδιά, όπως επίσης να τους τραγουδά και να τους χορεύει.

blog_prostitute

Και μπορεί η 22χρονη Ρωσίδα, με το καλλιτεχνικό Anastasia Monpasye, να υποστήριξε ότι η part-time εργασία της δεν επηρεάζει τη δουλειά της στο σχολείο, ωστόσο μετά το σάλο που προκλήθηκε, οι Αρχές του Καλίνινγκραντ ενημέρωσαν ότι «η υπόθεσή της ερευνάται», ενώ παραμένει ασαφές αν εξακολουθεί να εργάζεται ως νηπιαγωγός.

Παράλληλα, η Katya – η οποία στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως χορεύτρια go-go σε νυχτερινά κλαμπ, με τη φωτογραφία της, όπως επίσης και προσωπικές πληροφορίες, να έχουν δημοσιευτεί σε αρκετές ιστοσελίδες γνωριμιών, εστιάζοντας στην παροχή «καυτών υπηρεσιών» – ισχυρίστηκε ότι δεν παρέχει ροζ υπηρεσίες σε τακτική βάση, ενώ «είναι ελεύθερη να κάνει το κορμί της ό,τι αυτή επιθυμεί».

Η ίδια πάντως κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να μηνύσει τον άνδρα που την ξεμπρόστιασε.

«Δεν μένω έκπληκτος λαμβάνοντας υπόψη το μισθό της. Δυστυχώς, οι άνθρωποι επιβιώνουν με όποιο τρόπο μπορούν», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα και τι σχέση μπορεί να έχουν τα παιδιά με αυτό»…

αφήστε ένα σχόλιο


4 − τρία =