Απαστράπτουσα η φθήνια. Όλα για την πασαρέλα στο κόκκινο χάλι της βουλής

Ο πρόεδρος της Βουλής έχει τεράστια πείρα και πιστεύω ότι δεν θα δεχτεί να γίνει η βουλή ροντέο.

Φρονώ ότι θα πρέπει από την αρχή να κόψει το βήχα σε όλα εκείνα τα μηδενικά που θα επιδιώξουν μέσω της δημοσιότητας να γίνουν νούμερα ώστε και να μην ευτελίζουν τις διαδικασίες και να εξευτελίζουν την εικόνα της Βουλής.

Η χθεσινή ενδυματολογική εμφάνιση ορισμένων ήταν τραγική. Έδειχνε φθήνια πολύ φθήνια. Δυστυχώς κάποιες κυρίες νόμιζαν ότι μπαίνουν σε σκυλάδικο και κάποιοι ας το πούμε κύριοι έδειξαν πόσο μικροί κι ασήμαντοι είναι για ένα τέτοιο αξίωμα.

Φυσικά το λόγο πάντα τον έχει ο θυμόσοφος λαός που και αυτή την φορά αδικαιολόγητα φέρθηκε αδιάφορα κι αντί να τους ρίξει στον σκουπιδοτενεκέ κλείνοντας από πάνω και το καπάκι για την αποφυγή έντονης μυρωδιάς, ο ίδιος πάλι από δική του ευθύνη βρίσκεται σε δεινή θέση να τους πληρώνει και να τους τρώει στη μάπα.

Αν αυτό δεν είναι τραγωδία δεν είναι μαζοχισμός πως αλλιώς θα μπορούσε να λέγεται.

Ο ψηφοφόρος αν και είχε απτά παραδείγματα από τα σούργελα που ο ίδιος έβαλε στην προηγούμενη Βουλή εν τούτοις προτίμησε να επαναλάβει το λάθος του.

Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας είναι ευφυέστατος άνθρωπος, παλιά καραβάνα με τεράστια πείρα, ώστε θα πρέπει εξαρχής να βάλει τάξη στην αταξία που θα δημιουργήσουν για να εντυπωσιάσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις προς κατανάλωση οι πολιτικές κουράδες και γιατί όχι να κάνει και μια σύσταση προς όλες τις κυρίες ότι η Βουλή δεν είναι στριπτιτζάδικο για να δείχνουν τα μεμέ και τα μπουτάκια τους, κι όσο για τα νεοφερμένα «αγόρια» της Βουλής καλό θα είναι να καταλάβουν ότι η Βουλή δεν είναι το Δελφινάριο, πολύ δε περισσότερο, δεν προσφέρεται για τσίρκο.

Εδώ πλέον τα χρωστούμενα τα χρεώνεται ο μαλάκας ψηφοφόρος που μετά τα γομάρια με τους σιδερολοστούς και τους απεσταλμένους του Ιησού κατάφερε πάλι να γεμίσει τη Βουλή με τους διακόνους της εντιμότητας, τις χοντροκώλες και τις άπορες κόρες.

Ντροπή μας

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + = 12