Ανώγεια: Στην Ανακρίτρια ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 32χρονη ενώ την πήγαινε στο Κέντρο Υγείας

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη (10/8) ο 33χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 32χρονης στα Ανώγεια Ρεθύμνου.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ύστερα από προθεσμία που είχε ζητήσει και λάβει τη Δευτέρα και αρνείται τις κατηγορίες δηλώνοντας ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 32χρονη βρισκόταν από νωρίς την Κυριακή στα Ανώγεια με τον σύντροφο της. Λίγες ώρες αργότερα κάθισαν σε κάποια ταβέρνα του χωριού και στη συνέχεια μια παρέα της περιοχής έκατσε μαζί τους. Όλοι μαζί κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η κοπέλα τότε είπε πως δεν αισθανόταν καλά και ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, πράγμα που έπραξε.

Όταν η κοπέλα έφτασε στο Κέντρο Υγείας οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα δεν φορούσε εσώρουχο, ενώ υπήρχαν και ενδείξεις σεξουαλικής πράξης, ίσως και βιασμού.

Τότε οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ ενημέρωσαν και τις αστυνομικές αρχές.

Η ίδια έδωσε κατάθεση ενώ βρισκόταν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και ανέφερε πως δεν θυμάται πολλά από όσα συνέβησαν και δεν αποκλείεται να έπεσε θύμα βιασμού, ενώ αναγνώρισε και τον άντρα, όταν της υποδείχθηκε.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 4