ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ «ΨΩΝΙΖΟΥΝ» 40ΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΣΕ ΣΑΪΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ
Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως ανοίγει η σύλληψη του 56χρονου διευθυντή τράπεζας που είχε σεξουαλικές επαφές με 14χρονη, την οποία γνώρισε μέσα από σάιτ γνωριμιών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», πολλά ανήλικα κορίτσια 14-16 ετών διατηρούν προφίλ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, κάτι που διαπιστώθηκε από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μέχρι και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπαθαν σοκ με την περίπτωση μία ανήλικης που δήλωνε 18χρονη με όσα έγραφε στο προφίλ της.

«Αναζητώ έμπειρο στο σεξ άνδρα από 40 έως και 50 ετών για να μου διδάξει όλα τα μυστικά του κρεβατιού, χωρίς ταμπού και ενοχές», αναφέρει η ανήλικη μαθήτρια. Σε ένα άλλο post, μια επίσης ανήλικη κοπέλα έγραφε πως είναι άπειρη και αναζητεί τον άνδρα που θα την «οδηγήσει στα μονοπάτια του έρωτα».

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακάλυψαν τουλάχιστον 10 ανήλικες και έχουν ξεκινήσει επιχείρηση προκειμένου να προσεγγίσουν τις συγκεκριμένες κοπέλες ως δήθεν ενδιαφερόμενοι και να ενημερώσουν τους γονείς τους.

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 + έξι =