ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ – ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ

 Άσχημες μνήμες ξυπνάει η δίκη που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στο Κεμπέκ του Καναδά. Εκεί δικάζεται ο κανίβαλος με το αγγελικό πρόσωπο, που έσφαξε και έφαγε τον… εραστή του!

 

kanivalos1proti

Τα ανατριχιαστικά στοιχεία που έγιναν γνωστά ξεπερνούν κάθε φαντασία ενώ οι εικόνες του διαμερίσματος του, μετά το άγριο φονικό είναι τουλάχιστον αποκρουστικές!

kaqnival2eyterh

 Ο πορνοστάρ, Λούκα Μανιότα, όπως βλέπετε, άφησε πίσω του στον τόπο του εγκλήματος έναν τροχό, μαχαίρια και πολύ… αίμα!

kanival4tatarti

 Η αστυνομία όταν ερεύνησε το διαμέρισμα, στο οποίο, όπως ομολόγησε ο 32χρονος συνέβη το φρικιαστικό έγκλημα, βρήκε αίματα στο ψυγείο, στο στρώμα και στα ρούχα του.

kanival7.ebdomi

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, εκείνος αφού σκότωσε, έκανε μικρά κομμάτια το θύμα του, έφαγε κάποια από αυτά ενώ τα υπόλοιπα τα έστειλε με το ταχυδρομείο, σε διάφορες περιοχές του Καναδά.

kanival5.empth

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο άρρωστος άνδρας… μαγνητοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ στη συνέχεια ανέβασε το «βίντεο» στο διαδίκτυο.

kanibal6.ekti

 Τα μέλη του άτυχου κινέζου φοιτητή τα έστειλε μεταξύ άλλων σε σχολεία, στον Καναδό πρωθυπουργό και σε δυο κόμματα!

kanival8.ogdoi

Ένα ακόμη εύρημα των Αρχών ήταν και ένα απόκομμα χαρτιού το οποίο έγραφε: «Τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι μπλε, η αστυνομία θα χρειαστεί τα οδοντιατρικά σου στοιχεία για να σ’ αναγνωρίσει!»

kanival9.enati

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο αδίστακτος άνδρας προετοίμαζε 6 ολόκληρους μήνες το έγκλημά του και πως είχε στείλει και email σε δημοσιογράφο όπου του έλεγε ότι θα σκοτώσει έναν άνθρωπο και θα βιντεοσκοπήσει την πράξη του. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δουν το βίντεο και οι ένορκοι.

kanival10

Από την άλλη, ο δικηγόρος του επικαλείται ψυχική ασθένεια του πελάτη του και η δίκη συνεχίζεται…kanival11.entekati

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


1 + = τέσσερα