ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ – Ο ΔΗΘΕΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Επειδή η γνωστή ιστορία με την δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, πάνω στο ρέμα της Ευρυάλης και  μεταξύ των οδών Ρόζας Ιμβριώτη του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και Κρήτης του Δήμου Γλυφάδας  έχει προκαλέσει την δίκαιη και έντονη αντίδραση του Δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, θα πρέπει, για μία φορά κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου σε δημοσιεύματα της εποχής που ρίχνουν φως στο ποιος ακριβώς είναι.

Άντε να μεταφερθεί η κουβέντα στο ποιον των αντιπάλων…

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος που θέλει να γίνει Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, διατυμπανίζει ότι είναι ανεξάρτητος υποψήφιος και πως ΔΕΝ είναι ΠΑΣΟΚ. Ο Γιάννης Κωνσταντάτος επίσης τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα χωρίς να αναφέρει στο βιογραφικό του την σταδιοδρομία του στο Δημόσιο.
Πόσο όμως ο Γιάννης Κωνσταντάτος στα αλήθεια έχει έμπρακτα γυρίσει την πλάτη στις κρατικοδίαιτες θέσεις του Δημοσίου όλα αυτά τα χρόνια; Και πόσο έχει αρνηθεί να αμειφθεί με δημόσιο χρήμα για τις υπηρεσίες του; Ας αφήσουμε τα ΦΕΚ να μιλήσουν:
• Με την 4009/437/7.2.2000 απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών (..) διορίζεται από 1.1.2000 ο Ιωάννης Κωνσταντάτος του Κων/νου ως μετακλητός υπάλληλος με βαθμό Γ’ (..) στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α. ΜΑΝΤΕΛΗΣ (ΦΕΚ 32 τ. Γ’ 17.2.2000)
• Με την 12.1 απόφαση του Δημάρχου Αργυρούπολης (..) προσλαμβάνεται ο Κωνσταντάτος Ιωάννης του Κων/νου, Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα οικονομικά και δημοσίων σχέσεων μέχρι τη λήξη της θητείας του Δημάρχου. Αρ. Απόφασης Περ. Αττικής 15204/15.3.2001. (ΦΕΚ 61 τ. ΝΠΔΔ, 23.3.2001)
• Με την υπ’ αριθμ. ΔΥ1α/Γ.Π. 139042/20.10.2009 απόφαση της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (..) διορίζεται, ο Κωνσταντάτος Ιωάννης του Κων/νου, Επικοινωνιολόγος με Α.Δ.Τ. Ρ 581076, σε θέση Ειδικού Συμβούλου, στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαρίας−Ελίζας Ξενογιαννακοπούλου. (ΦΕΚ 467 τ. Γ’ 27.10.2009)
Επίσης η μεγάλη ιδιωτική εταιρεία που αναφέρει στο βιογραφικό του ότι εργάζεται ως σήμερα ο πρώην ειδικός σύμβουλος των υπουργών του ΠΑΣΟΚ και του επίσης χρισμένου από το ΠΑΣΟΚ Δημάρχου Σαραφίδη, είναι η θυγατρική του ΟΤΕ «Hellas Sat». Κρατική και αυτή τότε που στη συνέχεια ιδιωτικοποιήθηκε.
Γνώμη μας είναι πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό για ένα νέο, φιλόδοξο παλικάρι να εργάζεται στα γραφεία υπουργών και Δημάρχων και να αμείβεται απολύτως νόμιμα με δημόσιο χρήμα. Υπουργείο Μεταφορών, Δήμος Αργυρούπολης, ΟΤΕ, Υπουργείο Υγείας, ξανά Δήμος Αργυρούπολης για την αποζημίωση του Αντιδημάρχου επί 2 χρόνια, το δημόσιο ταμείο έχει δει πολλές φορές το όνομα του Γιάννη Κωνσταντάτου στα παραστατικά πληρωμών του.
ΠΑΝΤΑ νόμιμα, το τονίζουμε. Και πάντα με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό πολιτικό ή αυτοδιοικητικό επίπεδο. Το ΠΑΣΟΚ άλλωστε του Γιώργου Παπανδρέου τον επέλεξε και τον έχρισε στις περασμένες μόλις δημοτικές εκλογές και αυτό το ΠΑΣΟΚ ευχαριστούσε και ο ίδιος ο κ. Κωνσταντάτος και δημόσια.
Η εύλογη απορία είναι πώς αφού όλα είναι αδιαμφισβήτητα και κρυστάλλινα νόμιμα, γιατί ο Γιάννης Κωνσταντάτος επιμένει πάντα να αποσιωπά στα πρόσφατα βιογραφικά του και την τόσο σημαντική δημόσια καριέρα του και την τόσο εμφατική κομματική εμπιστοσύνη που του δείχνει όλα αυτά το χρόνια το ΠΑΣΟΚ.
Επικοινωνιολόγος είναι, ίσως κάτι παραπάνω να ξέρει…

Δημοσιεύτηκε 5th May 2014 από τον χρήστη ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ @ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + = 5