ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ – ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ!!!

Για τον εφιάλτη που έζησε ξανά, βλέποντας τον Δημήτρη Κουφοντίνα να βγαίνει από τη φυλακή, μίλησε η Αλεξία Μπακογιάννη.

«Το μεγάλο πρόβλημα με αυτό που έγινε είναι ότι ξαναγίνεσαι 13 χρονών, ξαναζείς τον φόβο, τον τρόμο, νομίζω είναι και ο στόχος τους. Ξαναζείς όλο το μίσος, το θυμό, την αγριάδα μέσα στο οποίο μεγάλωσες, που κατά καιρούς προσπάθησες να το αντιμετωπίσεις», είπε η Αλεξία Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Στη συνέχεια μίλησε για το πώς χειρίστηκε αυτή τη δύσκολη στιγμή, της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ως μητέρα.

«Τα παιδιά μου είναι μικρά, τους έκλεισα την τηλεόραση δύο ημέρες. Δεν ξέρω τι να τους πω και αυτά που έχω να τους πω, δεν θέλω να τα πω. Δεν θέλω να γεμίσω την καρδιά τους με ένα νέο μίσος για αυτό», είπε, αλλά περιέγραψε μία συγκινητική απορία που εξέφρασε ο γιος της χθες.

«Του έλεγα μια ιστορία για τον Χάρι Πότερ, ότι η αγάπη τα κερδίζει όλα και το πώς η αγάπη της μαμάς του προστάτευσε τον μικρό μάγο. Και με ρωτάει »Εσύ δεν αγαπούσες πολύ τον μπαμπά σου;», του απάντησα »πάρα πολύ αγάπη μου». Και με ρώτησε »Η δική σου αγάπη γιατί δεν τον προστάτευσε;» και χάλασε όλο αυτό».

Η Αλεξία Μπακογιάννη επεσήμανε ακόμη ότι έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού επευφημούσαν τον Κουφοντίνα 20χρονα παιδιά.

«Το πολιτικό θέμα δεν με ενδιαφέρει. Θέλω όλο τον κόσμο μαζί μας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας. Όμως τον ΣΥΡΙΖΑ τον έχω βρει μόνο απέναντί μου. Στη δίκη, όταν ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στελέχη της γραμματείας του, σε κάθε νόμο που έβγαζαν από την ώρα που έγιναν κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στη στάση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή. «Αντί να κάνει δήλωση, τόσες έχει κάνει κρίνοντας τη δικαιοσύνη, να πει ότι διαφωνεί πολιτικά, το μόνο που ξέρει είναι να βρίσει τη μάνα μου; Έχουμε χάσει κάθε έννοια δικαίου σε αυτή τη χώρα», κατέληξε.

αφήστε ένα σχόλιο


5 − ένα =