ΑΔΩΝΙΣ: “ΘΗΛΙΚΟΣ ΜΙΣΤΕΡ…ΜΠΙΝ Η ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑ”

Με ειρωνεία σχολίασε το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή της, στην Καθημερινή της Κυριακής, η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ο Αδ. Γεωργιάδης στάθηκε ιδίως στο γεγονός ότι η «σιδηρά κυρία» του Αθήνα 2004, δήλωσε «αντισυστημική».

gianna-adonis (1)

«Δεν έχει πλάκα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι αντισυστημική; Ότι ένας άνθρωπος που είναι δισεκατομμυριούχος και ζει τη μισή ζωή του στο Γκστάαντ και την άλλη μισή στον Πύργο στο Λονδίνο και στο ενδιάμεσο κάνει μια βόλτα στην Αράχωβα για να ξεσκάσει, δηλώνει ότι θα ψηφίσει Τσίπρα γιατί δεν τον φοβάται και δηλώνει αντισυστημική;» αναρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας στους δημοσιογράφους του ΒΗΜΑ FM 99,5 Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη.

«Απ’ ό,τι μαθαίνω, ο γιος της κάνει μεγάλη εκστρατεία στο Χάρβαρντ, με διάφορα άλλα φτωχόπαιδα των λαϊκών συνοικιών. Μάχονται για το κατώτατο εισόδημα και τη φτώχεια, σκληρά. Έχουν ταράξει το αμερικανικό κατεστημένο αυτοί οι αντισυστημικοί!» συνέχισε με το γνωστό του ύφος ο Αδ. Γεωργιάδης.

«Είναι ένα πρόσωπο που θέλει να παίζει στο νέο σκηνικό, διότι όταν έχεις δηλώσει πριν τις εκλογές ότι θα ψηφίσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκάς σε κάποιου είδους πρόσβαση. Είναι, όμως, μια εικόνα Πιραντέλο. Ξεπερνά τον Ιονέσκο και είναι Μίστερ Μπιν… Ολα μαζί, είναι πέραν των ορίων!» προσέθεσε χαρακτηριστικά.

lykavitos

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 7