ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΛΕΒΕΝΤΗ: «ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ – ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στις αθλιότητες του Βασίλη Λεβέντη ότι ο αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δεχθεί να συγκυβερνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, «θα σηκωθεί ο Καραμανλής με 40 βουλευτές και θα το κάνει».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε:

Να πάψει να ασχολείται με τη ΝΔ ο Λεβέντης. Έχουμε αρχηγό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχετικά με την αξιολόγηση του προγράμματος, ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι αυτή «έχει να κάνει με το αν επιτυγχάνονται οι στόχοι του προγράμματος». «Το μείζον είναι να κλείσει η αξιολόγηση, αλλιώς η χώρα θα βρεθεί ξανά στο κενό», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για το παράλληλο πρόγραμμα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν προσφέρει τίποτα καινούριο, καθώς «οι ανασφάλιστοι καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τον Ιούνιο του 2014».

Σε άλλο σημείο, αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε:

Επί διακυβέρνησης ΝΔ δεν είχαμε ποτέ τέτοιας έκτασης μπλόκα. Οι αγρότες έχουν δίκιο.

«Το καλοκαίρι ψηφίσαμε τη συμφωνία να μείνει η χώρα στο ευρώ, αλλά είχε ξεκαθαρίσει ο τότε πρόεδρος της ΝΔ ότι θα καταψηφίσουμε τα μέτρα για τους αγρότες», ανέφερε.

«Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ ήταν το πρώτο βήμα κατά του λαϊκισμού», επεσήμανε, ενώ σχολιάζοντας τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είπε:

Η ΝΔ ήταν πάντα υπέρ του ΝΑΤΟ, αλλά τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ το έφερε στο Αιγαίο.

Τέλος, σχετικά με το ασφαλιστικό, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «αν ο Τσίπρας επιμείνει στην αύξηση των εισφορών, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε».

neodimokratis.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + = 17