ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ: ΣΕ ΚΡΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η 7ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!

Στη ΜΕΘ του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 7χρονη που τραυματίστηκε χθες βαριά μετά την επίθεση που δέχτηκε με τσεκούρι  από τον 30χρονο Ρουμάνο στο Λάππα Αχαϊας.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής ιστοσελίδας, δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του και αναμένουν τα δύο επόμενα 24ωρα για να οδηγηθούν σε περισσότερο σαφή συμπεράσματα για την τελική έκβαση.    Το κακό συνέβη όταν 30χρονος Ρουμάνος, σε κατάσταση μέθης, έκοψε με τσεκούρι το χέρι από τον καρπό της 45χρονης ομεθνούς του, γιαγιάς του παιδιού και τραυμάτισε με το ίδιο τσεκούρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού την 7χρονη εγγονή της.   Όσο για την 45χρονη, νοσηλεύεται επίσης στο Ρίο, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τη συρραφή του άνω δεξιού άκρου.   Ο 30χρονος Ρουμάνος και δράστης της επίθεσης με τσεκούρι, που έχει συλληφθεί από χθες, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα, καθώς σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση που ισοδυναμεί με πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα.    Το αιματηρό περιστατικό,  που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, σημειώθηκε χθες λόγω χρηματικών διαφορών , σε υπαίθριο χώρο έξω από παλαιό οίκημα στο Λάππα Αχαΐας, όπου διαμένουν 15 αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, οι οποίοι συμβάλλουν από κοινού για τα έξοδά τους. Ωστόσο ο 30χρονος φέρεται να αντέδρασε όταν του ζητήθηκε η συμβολή και να επιτέθηκε με το τσεκούρι στη 45χρονη και την εγγονή της.

 

pronews

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × 1 =