ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ!!!

Η Ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου, πρώην Αντιδημάρχου Δημήτρη Αγγελάτου είναι πια γεγονός. Αξίζει ίσως να πούμε ότι ο Δημήτρης Αγγελάτος ήταν ο άνθρωπος που πολλές φορές έβαλε πλάτη στα δύσκολα και στάθηκε στο πλευρό του κ. Κόκκορη μέχρις του σημείου να κατηγορηθεί για μεροληψία.

Θα πρέπει επίσης να πούμε ότι ο Δημήτρης Αγγελάτος είχε πολλές φορές φθάσει στο σημείο να παραιτηθεί αλλά πάντα στο τέλος έκανε πίσω κι αυτό γιατί δεν ήθελε να προσθέσει ένα ακόμα πονοκέφαλο στην Δημοτική Αρχή που έδειχνε να έχει χάσει τον προσανατολισμό της και να διοικείτε από τον ετσιθελισμό και την αλαζονεία του πολιτικά σατράπη δημάρχου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε ότι η απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί είναι το χρέος σε αυτούς που τον τίμησαν και τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά και η ανάγκη να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια και την υπόληψη του. Δυστυχώς κάναμε λάθος μας είπε, εμπιστευτήκαμε έναν αλαζονικό πολιτικά σατράπη με δεσποτική έπαρση ο οποίος δεν μπορεί να κατανοήσει ότι δεν έχει απέναντί του στρατιωτάκια, δωσίλογους και ανδρείκελα με συνέπεια να καταφεύγει σε ακρότητες και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς. Το ολοκληρωτικό τσαλάκωμα του πολιτικά σατράπη κ. Κόκκορη είναι προ των πυλών.

 

αφήστε ένα σχόλιο


6 × = είκοσι τέσσερα