Έξαλλος ο Τσίπρας με την ακύρωση της αυριανής συζήτησης στη Βουλή – Βρήκε άλλο τρόπο να τραβήξει την προσοχή

Για δημοσιότητα «διψάει» από ότι φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μετά την ακύρωση της αυριανής συζήτησης στη Βουλή σε συνέχεια της επίκαιρης ερώτησης για τα ΜΜΜ, ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσω ανάρτηση του στο Facebook, ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου «να ακουστούν τα επιχειρήματα».

Όντας απογοητευμένος και εκνευρισμένος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αρκέστηκε στα λεγόμενα του πρόεδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα οποίος υπογράμμισε ότι «η αυριανή συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του κ. Τσίπρα δεν θα πραγματοποιηθεί υπό το πρίσμα των νέων συνθηκών», -χωρίς αυτό όπως τόνισε – «να εμποδίζει φυσικά την επαναδιατύπωση της ερώτησης».

Και ενώ βουλευτές από όλα τα κόμματα αλλά και από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζουν ότι δεν θα πρέπει η πανδημία να είναι πεδίο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης, ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζει «σθεναρά» ότι «η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα. Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη. «Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα».

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = είκοσι ένα