ΈΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ετοιμασίες στην Αξιωματική Αντιπολίτευση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τους υποψηφίους της Κουμουνδούρου που έχουν «κλειδώσει» ολοένα και….

να αυξάνονται. Τα ονόματα που έχουν οριστικοποιηθεί θα ανακοινωθούν σήμερα κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Σκοπός του Αλέξη Τσίπρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει τέτοια ποσοστά τα οποία όχι μόνο θα επιβεβαιώσουν τις δημοσκοπήσεις που τον θέλουν πρώτο κόμμα, αλλά θα δείξουν στην Νέα Δημοκρατία πως αποτελεί αδιαμφισβήτητα κόμμα εξουσίας.

Στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζονται και ορισμένες «εκπλήξεις» με μία από αυτές να είναι ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος τον οποίον η Κουμουνδούρου προετοιμάζει για τον Δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε αρκετές φορές με τον γνωστό ηθοποιό τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρουν το κοινό πλαίσιο στο οποίο θα συμφωνήσουν.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει πει ακόμα το πολυπόθητο «ναι» που περιμένει να ακούσει η Κουμουνδούρου, ωτσόσο τα δείγματα των διαβουλεύσεων είναι θετικά.

Κοινό μυστικό είναι άλλωστε ότι ο Λαζόπουλος είναι πρόσωπο που έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία και μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α’ Αθηνών. Άλλα ονόματα που «ακούγονται» για το δήμο της Αθήνας είναι του Θάνου Μικρούτσικου, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Ελένη Πορτάλιου.

αφήστε ένα σχόλιο


− τρία = 2