Άλλος ένας “άντρας” – Η δικαιοσύνη τα μάτια ερμητικά κλειστά – Σοκαριστική καταγγελία στην Πάτρα: «Κρέμασε το μωρό ανάποδα από το μπαλκόνι, πήγε να με σκοτώσει με το αυτοκίνητο»

Άλλη μια σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης έρχεται στο φως με μια νεαρή γυναίκα στην Πάτρα να καταγγέλλει για βίαιη συμπεριφορά, ξυλοδαρμό και απειλές τον πρώην σύντροφό της, 

τον οποίο έχει μηνύσει 7 φορές, χωρίς όμως αυτός να έχει συλληφθεί.

Μάλιστα η «Πρωτοβουλία ενάντια στην Πατριαρχία» διοργάνωσε την κινητοποίηση μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, προκειμένου να πείσει την Άμεση Δράση να κινητοποιηθεί, καθώς η γυναίκα φοβάται για τη ζωή της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ο άνδρας την περασμένη Κυριακή επιχείρησε να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα με το αυτοκίνητό του.

Η γυναίκα κατάγεται από την Τσεχία και ζει στην Πάτρα 10 χρόνια. Γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και πριν 4 περίπου χρόνια έκανε παιδί μαζί του. Ο ίδιος το αναγνώρισε, ωστόσο όταν του ζήτησε να διακόψουν, ξεκίνησε ο εφιάλτης. Ο άνδρας φέρεται να την περιμένει έξω από το σπίτι, να πηδάει από τα παράθυρα για να μπει μέσα, της φωνάζει, την απειλεί.

«Με έσερνε από τα μαλλιά»

Η ίδια καταγγέλλει πως κακοποιούσε και το παιδί: «Ηταν κακοποιητικός και με το παιδί. Το βλέπει δύο τρεις φορές την εβδομάδα, όπως προβλέπεται. Την τελευταία φορά που πήγα στην εισαγγελία μου είπαν ότι δε μπορώ να κινήσω διαδικασία εναντίον του γιατί εκείνος έχει ζητήσει να ερευνηθεί το δικό μου περιβάλλον, υπονοώντας ότι εγώ το κακοποιώ! Απ’ την αρχή της σχέσης ήταν νευρικός, έκανε ζήλιες, ήθελε να αφήσω το σπίτι μου και να είμαι μαζί του. Έκανα υπομονή. Με χτυπούσε και μετά έλεγε συγγνώμη κι εγώ έλεγα πως θα αλλάξει. Οταν ήταν το μωρό τριών μηνών έκλαιγε ένα βράδυ και το πιάνει βρίζοντας και το κρεμάει ανάποδα απ’ το μπαλκόνι και πάω και του δίνω μια σφαλιάρα στην πλάτη. Αφήνει το παιδί στο κρεβάτι και με χτυπάει. Με έσερνε απ’ τα μαλλιά. Όταν αποφάσισα να φύγω, μου έλεγε ότι θα μου πάρει το παιδί. Στη γειτονιά άκουγαν τις φωνές» περιγράφει η ίδια.

Το παιδί επέστρεφε σπίτι με σημάδια

Μάλιστα ισχυρίζεται πως μετά τις γιορτές το παιδί παρελήφθη από την ίδια με σημάδια: «Τα Χριστούγεννα, μετά από τρεις μέρες που ήταν μαζί του, το παιδί ήρθε με κόκκινο μάτι ενώ μια άλλη φορά έχει έρθει με μελανιασμένα τα χεράκια του.

Η δικηγόρος της νεαρής γυναίκας, Ντάνα Αντωνοπούλου, είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», πως έχουν υποβληθεί ασφαλιστικά μέτρα από τα τέλη Νοεμβρίου. Επιβεβαιώνει μάλιστα πως ο πρώην σύντροφος της την ενοχλεί σε καθημερινή βάση, την απειλεί και τη βρίζει έξω από το σπίτι της.

αφήστε ένα σχόλιο


5 × = σαράντα πέντε