ΆΔΩΝΙΣ: Η ΨΗΦΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τους πολίτες να διώξουν αυτή την κυβέρνηση όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν προκειμένου να μπει τάξη στη χώρα – «Τα κυβερνητικά μέτρα δεν θα αφήσουν τίποτα στον πρωτογενή τομέα. Εμείς προτείνουμε μείωση των κρατικών δαπανών για μείωση φόρων» επισήμανε

«Η ψήφος είναι χειρότερη από τη σφαίρα, με τη σφαίρα σκοτώνεις το διπλανό σου με τη ψήφο στο μέλλον των παιδιών σου» δήλωσε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ,Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις, σύμφωνα με το skai.gr.

«Ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ οι αγρότες… Το 70% τους ψήφισαν κυβέρνηση, το 60% ψήφισε ‘όχι’ στο δημοψήφισμα… Να καταλαβαίνουμε τι πρέπει να ψηφίζουμε όταν γίνονται εκλογές» υπογράμμισε, ενώ διευκρίνισε ότι πολλά από τα σημερινά αιτήματά τους ίσχυαν επί ΝΔ.

«Η κυβέρνηση χρέωσε τη χώρα με 15 δισεκ. ευρώ και τους ψηφίσατε. Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό ο Ευρωπαίος; Ο αγρότης τους ψήφισε, κατέστρεψαν την Ελλάδα, την χρέωσαν, και τώρα οι αγρότες βγαίνουν στους δρόμους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε παραγωγούς που διαμαρτύρονται για τα κυβερνητικά μέτρα.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τους πολίτες να διώξουν αυτή την κυβέρνηση όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν προκειμένου να μπει τάξη στη χώρα. «Τα κυβερνητικά μέτρα δεν θα αφήσουν τίποτα στον πρωτογενή τομέα. Εμείς προτείνουμε μείωση των κρατικών δαπανών για μείωση φόρων» επισήμανε.

αφήστε ένα σχόλιο


× τρία = 6