ΆΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε σήμερα, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, το πρόγραμμά του για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα.

Πλήθος κόσμου, στελέχη, υποστηρικτές και φίλοι του υποψηφίου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στην εκδήλωση για να του ευχηθούν αλλά και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

 

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα τους πολεμήσουμε. Θα τους κυνηγήσουμε σκληρά και στο τέλος ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει».

Εξήρε το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν οδηγούσε τη χώρα σε εκλογές, η Ελλάδα θα είχε βγει από το μνημόνιο και θα είχε εισέλθει στις αγορές.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κυβερνητικό του έργο ως Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και ως Υπουργός Υγείας, ενώ μοιράστηκε το όραμά του για τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και την πατρίδα.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης παρουσίασε τις εξής 7 προτάσεις του για τη «Νέα» Νέα Δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας:

1.Δημόσια Διοίκηση / Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Ψηφιακή Ελλάδα

2.Υγεία/ Κοινωνική Ασφάλιση

3. Οικονομικό σχέδιο/ Ανεργία/ Ανταγωνισμός/ Επιχειρηματικότητά/ Καινοτομία/ Αγροτική Ανάπτυξη

4.Εξωτερική Πολιτική/ Εθνική Άμυνα

5.Εσωτερική ασφάλεια/ Μεταναστευτικό/ Δικαιοσύνη

6.Ενέργεια/ Περιβάλλον/ Τουρισμός

7.Εκπαιδευτική πολιτική/ Πολιτισμός/ ΜΜΕ

Οι προτάσεις του Άδωνι Γεωργιάδη βρίσκονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του www.adonisgeorgiadis.gr

antinews

αφήστε ένα σχόλιο


× ένα = 7